Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No jedziesz jedziesz... moim zdaniem zalej go plukankami nada mu charakteru

Napisano

Tak pobrudź go mocniej niż zwykle u góry żeby takiego wielkiego kontrastu nie było, bo dół bardzo mroczny

• 3 weeks later...
Napisano

Famosław męczony dalej, mozolnie do przodu... Zastanawiam się czy nie zdjąć budy i nie zagracić paki

P1010152.jpg

P1010163-2.jpg

P1010180.jpg

P1010178.jpg

P1010171.jpg

P1010169.jpg

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Walka z "Famosławem" trwa...Malowanie modelu powoli zmierza ku końcowi, jednak czegoś mi w nim brakuje ... Może mi pomożecie i napiszecie czego??????? Za pomoc z góry dziękuje ;o)

Foto:

P1010148.jpg

P1010150.jpg

P1010141-2.jpg

P1010160.jpgP1010156-1.jpg

P1010153-1.jpgP1010152-1.jpg

Napisano

patrzac na Twoje modele popadam w kompleksy. Robota 1 klasa

Napisano
patrzac na Twoje modele popadam w kompleksy. Robota 1 klasa

He,he Dzięki za miłe słowa, nie ma co się poddawać. Jeśli potrzebujesz jakieś info. chętnie służę pomocą.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Dzięki z miłą chęcią skorzystam:)

Mam jeszcze jedno pytanie błotko na burtach nakładałeś za pomocą aero czy jakiś inny sposób??

Napisano

Co za talent!? Kopara opada. Świetny model. [/i]

Napisano
Dzięki z miłą chęcią skorzystam:)

Mam jeszcze jedno pytanie błotko na burtach nakładałeś za pomocą aero czy jakiś inny sposób??

Błoto nakładałem z pędzla "pstrykając" nim za pomocą palca. Moczyłem pędzel w roztworze pigmentów, przetarłem raz o kartkę papieru i "pstrykałem" w wybrane miejsca, uprzednio maskując elementy, tak aby nie pobrudzić niepożądanych części pojazdu.

Dziękuje za opinie i cieszę się, że model się podoba

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

"Tłuścioch" otrzymał "trumienkę" , chyba dam plandekę na tył... Trzeba troszkę podmalować i czas kończyć...

P1010149-1.jpg

P1010177.jpg

P1010179.jpg

P1010182-1-1.jpg

Pozdrawiam

Michał