pan_piotrek Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 (edytowane) Witam, kolejny model ląduję w galerii. Brudzony przy użyciu pigmentów Valleyo i Miga + emalie AK interactive. Edytowane 13 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Zadbaj o światło przy fotografowaniu, sporo ujęć są za ciemne. Co za kropki, głownie na bocznych fartuchach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 Dwie lampy halogenowe 150W i ciągle za mało? . Te "kropki" to imitacja rozbryzgów błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Dwie lampy halogenowe 150W i ciągle za mało? Ładne naświetlenie, jednak o ile zbliżenia są przyzwoite, to plany ogólne są niedoświetlone. Dla mnie te kroki wyglądają jak kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 całkiem przyzwoity modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Piekne? nie! Realistyczne? w 100% Io to wlasnie chodzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Realistyczne? w 100% No może nie takie 100%. Ale 95% może by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Fajna ta pokraka, gratulacje. Jak znajdujesz produkty AK Interactive? Różni się toto czymś od dotychczasowych produktów ze stajni MIG'a? Zastanawiam się, czy warto w to inwestować, czy zostać przy własnych mieszankach farba olejna + terpentyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Przeoczyłem zupełnie wasze ostatnie odpowiedzi. Dzięki, właśnie chodziło mi o realizm w tym modelu Cieszę się że się podoba. ELROGALO A co do specyfików AK. Są przede wszystkim bardzo wygodne w użyciu, nadają się do areografu i do pędzla, zmywają się bardzo mało agresywnym white spiritem (można firmowym AK, ja używam Talensa). Można nimi uzyskać bardzo dużo ciekawych efektów. Można je mieszać z gipsem co daję bardzo przyjemne błotko na przykład. Podpatruj mój wątek T-72, tam zastosuję te produkty na b. szeroką skalę ;) Ale jeśli masz dobrze opanowane użycie terpentyny i farby olejnej to chyba nie warto jednak. Ja idę trochę na łatwiznę używając gotowców(bardzo dobrej jakości). Na pewno od reszty produktów miga są zdecydowanie tańsze i głównie to mnie skusiło do ich zakupu. Ale wiesz dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz każdemu pasuję co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi