ksiadz Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Przedstawiam wam moje kolejne latadło w mikroskali. Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 bardzo mi sie podoba, jak prawie kazdy model samolotu firmy sukhoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 "Sukhoi" powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 a co? s-37 czy jak kto woli su-47 to "wynalazki" sukhoi, chyba ze nazwe tej firmy sie pisze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Owszem, pisze się inaczej. Chyba że jesteś anglosasem to sorry. Wtedy ok Wersja polska to suchoj, rosyjska też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Fajny - najlepiej wykonany S-47 jaki do tej pory widziałem. PS. Moje ulubione anglosaskie wariacje to Myasishchev (OKB Mjasiszczew) i Shcherbakov (OKB Szczerbakow). PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 kapitalne maleństwo ! gratuluje pozdrawiam! p.s. mi się też prawie każdy ale samolot Suchoja podoba z modelami to już różnie... ten np. mi się b. podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 To się po mądrzę trochę :"Павел Осипович Сухой"Сухой Су-47 «Беркут»кодификации НАТО: Firkina.Главный конструктор — Михаил Асланович Погосян. Hiszpanie nie są lepsi wcale. też piszą dziwnie a jeszcze gorzej wymawiają np.daleko nie szukając zgadnijcie kto to jest kubika? .ja zajarzyłem po2tygodniach o co im chodzi a rosyjskich konstruktorów w ogóle nie są w stanie poprawnie ani napisać ani wymówić.zawsze mam niezły ubaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 zgadnijcie kto to jest kubika? Smile Roberto ? A modelik, owszem, sympatyczny. Jeden z fajniejszych Revelli w tej skali... trochę ziarnista ta czerń, trzeba było unikać makro ;) ps. Swoją drogą, Rosjanie też nieźle potrafią zamieszać. Wiecie, kim był Dekart ? Można i cały dzień się domyślać, chodzi o Kartezjusza [Rene Descartes] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Padre piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi