Jędrek Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 W końcu mam juz nowy aerograf będą dalsze relacje wielkość tego mnie przeraża pactrę na litry kupujesz do tego modelu? Jędrek Cytuj
tornado Napisano 2 Maja 2007 Autor Napisano 2 Maja 2007 pactrę na litry kupujesz do tego modelu? gdyby doliczyć czstą 40% do rozcieńczania farbek, to można tak powiedzieć Prace powoli brna do przodu, część nadbudówek jest juz pomalowana, a tylna nawet przyklejona na stałe. Resztę poukładałem na sucho do przymiarki: Wziąłem się też za brudzenie ścian tylnej nadbudówki i poszycia od strony pokładu, burty będą jeszcze poprawiane. Cytuj
Jędrek Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 z brudzeniem będzie całkiem nieźle wyglądał, taki duży prosto ze stoczni chyba by nie cieszył oka Jędrek ps. z widowni nie dam się wygonić Cytuj
tornado Napisano 27 Maja 2007 Autor Napisano 27 Maja 2007 No i jak tam prace nad modelem W pierwszym poście tego tematu napisałem, że sklejam okręt dla relaksu i traktuję go jako odskocznię od cywili, tak więc priorytetem są samochodziki. Myślę jednak, że niebawem coś się ruszy w tym temacie bo coraz częściej zerkam na moje pływadło Cytuj
slawekbizon72 Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Jestem nowy na forum i mam pytanie Posiada ktoś instrukcję do tego modelu byłbym bardzo wdzięczny Cytuj
tornado Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Napisano 17 Czerwca 2008 WitamJestem nowy na forum i mam pytanie Posiada ktoś instrukcję do tego modelu byłbym bardzo wdzięczny Mam instrukcję, przypomnij mi się w sobotę na PW bo dzisiaj jadę w trasę i nie mam czasu zeskanować jej. Cytuj
slawekbizon72 Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Dziękuję BARDZO Przypomnę się w sobote Pozdrawiam Cytuj
cieciwa Napisano 14 Sierpnia 2025 Napisano 14 Sierpnia 2025 (edytowane) Dużo czasu upłynęło. Masz tą instrukcję? Ja natomiast wzorem chomiczka 'Wszystkozbieracza' mam pytanie - ma ktoś blachy do korwety ? i byłby w stanie zeskanować mi je ? Edytowane 14 Sierpnia 2025 przez cieciwa Cytuj
M.A.V. Napisano 14 Sierpnia 2025 Napisano 14 Sierpnia 2025 55 minut temu, cieciwa napisał: Dużo czasu upłynęło. Masz tą instrukcję? instrukcja tu dostępna : https://www.scalemates.com/products/img/6/6/4/1119664-15-instructions.pdf a blach jest kilka zestawów i są dostępne bezpośrednio u producenta : https://davidjparkins.com/product-category/great-little-ships/flower-class-corvette-long-forecastle-detail-sets/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi