Jędrek Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 W końcu mam juz nowy aerograf będą dalsze relacje wielkość tego mnie przeraża pactrę na litry kupujesz do tego modelu? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 pactrę na litry kupujesz do tego modelu? gdyby doliczyć czstą 40% do rozcieńczania farbek, to można tak powiedzieć Prace powoli brna do przodu, część nadbudówek jest juz pomalowana, a tylna nawet przyklejona na stałe. Resztę poukładałem na sucho do przymiarki: Wziąłem się też za brudzenie ścian tylnej nadbudówki i poszycia od strony pokładu, burty będą jeszcze poprawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 z brudzeniem będzie całkiem nieźle wyglądał, taki duży prosto ze stoczni chyba by nie cieszył oka Jędrek ps. z widowni nie dam się wygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 No i jak tam prace nad modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Maja 2007 Autor Share Napisano 27 Maja 2007 No i jak tam prace nad modelem W pierwszym poście tego tematu napisałem, że sklejam okręt dla relaksu i traktuję go jako odskocznię od cywili, tak więc priorytetem są samochodziki. Myślę jednak, że niebawem coś się ruszy w tym temacie bo coraz częściej zerkam na moje pływadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbizon72 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Jestem nowy na forum i mam pytanie Posiada ktoś instrukcję do tego modelu byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 WitamJestem nowy na forum i mam pytanie Posiada ktoś instrukcję do tego modelu byłbym bardzo wdzięczny Mam instrukcję, przypomnij mi się w sobotę na PW bo dzisiaj jadę w trasę i nie mam czasu zeskanować jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbizon72 Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Dziękuję BARDZO Przypomnę się w sobote Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi