Gościu Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 12cm Verlinden Tak to m/w poszło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Co tu pisać, mi się bardzo podoba. Szczególnie malowanie broni oraz skóry. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Wypada tylko napisać to samo co w 1e Poolse Pantserdivisie Moerdijk, Netherland - Przeskok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Wypada tylko napisać to samo co w 1e Poolse Pantserdivisie Moerdijk, Netherland - Przeskok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Mi też się podoba, szczególnie pomysł na postument. To jakaś osłonka na szklankę z herbatą? a poza tym kompozycja fajnie ożywia samą figurkę, bo Verlindeny z reguły są klocowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2010 Coś w ten deseń Michał. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Fajna sprawa, zwłaszcza uśmiech i podstawka [ach, ten dymek ], szkoda, że tego czasomierza nie widać za bardzo. I jak, nie masz jeszcze przesytu brytyjskimi sortami mundurowymi ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Piękna rzecz! Oby więcej takich efektownych figurek z jajem! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Strasznie mordercze/złowrogie spojrzenie jak na 'tea time' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Figurka piękna! Co tu dużo gadać -idealna w każdym calu. PS.>Mam pytanie do autora. Z czego zrobiłeś ziemię i trawę na podstawce? Wybacz mi ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Ziemia, to prawdziwa ziemia a trawka to gotowiec POLAK, roślinka to prawdziwa roślinka - susz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Gdyby nie te kwadratowe dłonie. Figurka poza tym jest bardzo fajnie wykonana, cieniowanie bluzy mundurowej jest najlepsze, oraz fajnie pokazane spojrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Piękna figurka, a dymek mnie urzekł. Jak zobaczyłem w temacie 120mm, myślałem, że chodzi o kaliber broni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Fajfoklok,jeszcze z takim spojrzeniem.Gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi