ZIO BY NAITT Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Koniec - cóż, wyszło jak wyszło, mogło być lepiej (czyli mój standard ). Zestawu nie polecam nikomu, no chyba że ktoś bardzo potrzebuje Bobcata do kolekcji. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Moje gratulacje modelik bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Moje komentarze do twoich kolejnych modeli stają coraz bardziej monotonne. No bo cóż tu można nowego powiedzieć... Kolejny ładny modelik, ciekawej maszynki w polskich barwach A nie mówiłem... Ze słonecznym pozdrowieniem Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 piękny model! bardzo podoba mi się czyste wykonanie! i ŻADNEGO WASHA! przecież te samolociki są takie że jak się stoi obok takiego to właśnie widać czystą bryłę samolotu, zapuszczenie ich było by karykaturalne i karygodne... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Wg mnie modelik doskonały. A zdjęcie wrzucone przez RAV'a dobitnie pokazuje, że oryginał też jest bielusieńki i jakiekolwiek zapuszczanie linii wyszłoby sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 13 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2010 Dziękuję kolegom za dobre słowo. No fakt, nie zauważyłem że nasza Cessna miała "nieseryjne" oszklenie ... Natomiast końcówki łopat możemy uznać za prawidłowe - mam zdjęcia tego egzemplarza z "krótkimi" końcówkami bez czerwonych pasków. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Kolego ZIO, piękny model , chciałbym go na półkę Tak jak nie lubię zbytnio "cywili", tak po takiej prezentacji warsztatu i galerii coraz bardziej się do nich przekonuję. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo przyjemny "kanibal" , kolejny oryginalny modelik w twoim wykonaniu. Tak ostatnio pomyślałem że metoda która wykonujesz modele, czyli czysto, bez śladów zużycia jest chyba najlepsza dla tak dużej kolekcji jaką planujesz, techniki weatheringu cały czas się zmieniają, model który był parę lat temu realistyczny dzisiaj nie robi już takiego wrażenia, a modele w czystej konwencji nigdy się nie starzeją A tak OT to ta Cessna jest chyba w Krakowie od niedawna? Bo nie widziałem jej jak byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Od 1967 roku. No to nie wiem jak jej nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi