wolfik Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Zawsze mi się Czapajew podobał. Swego czasu orginał mogłem oglądać w Muzeum Orła Białego w Skarżysku ale od jakiegoś czasu już go tam nie widuję. Ten inbox będzie taki trochę wycięty bo już zacząłem sobie dłubać przy gaziku. W pudełku znajdują się 2 duże ramki z częściami, kartonik z kalkomaniami, folia z oszkleniem oraz mała blaszka z częściami fototrawionymi do waloryzacji. Oczywiście jest też instrukcja. Odnośnie jakości nie będę się rozpisywał obejrzyjcie zdjęcia. Natomiast to co muszę powiedzieć o częściach, które już skleiłem, że pasują bardzo dobrze. Oczywiście wiedziałem czego się spodziewać po tej firmie (majstrowałem wcześniej coś przy ich T-72 no i się troszkę oczytałem na forum). Zastanawiałem się czy nie dokupić blaszki PARTa przeznaczonej do GAZa 67 z Hasegawy ale myślę, że dla początkującego sklejacza, takiego jak ja oferta ACE wystarczy. Malowania. Producent zaproponował 5 malowań i oznakowań: 1. Armii Czerwonej z 1944 r. 2. LWP z 1945 r. 3. z lat 50-tych 4. z jednostki artyleryjskiej Armii Czerwonej z 1949 r. z Zachodniej Syberii 5. Moskiewskiej Milicji z 1954 r. Pudełko: Ramki z częściami: Metale kolorowe: Kalkomania i oszklenie: Oraz wycięte części: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 ACE to zazwyczaj straszny gniot. Ten jednak wyjątkowo wygląda znośnie. Blaszka z zestawu chyba załatwia sprawę na tyle by nie kupować drugiej. Najbardziej podoba mi się plandeka, a fotele nawet nie "betonowe"... Podpowiem tyle, żebyś wyminił wszytskie uchwyty i w ogóle co się da na wyginane z drutu rezygnując z tego co w ramkach. Zapowiada się piękny model. Życzę konsekwencji w działaniu i odradzam pośpiech. P.S. GAZ ze Skarżyska pewnie już zgnił - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 ACE to zazwyczaj straszny gniot. Ten jednak wyjątkowo wygląda znośnie. Bo to jest przepak Colibri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi