Godfryd Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witam Model trafł do kreta Na razie trwa mozolne dorabianie detali: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 hej Spawy.... One jeszcze szlifowane będą ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 Thx za zainteresowanie... Wieża nabrała kształtu, po doklejeniu lufy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 witam Dodałem uchwyt z tyłu: Oraz dokładniejszy rzut na płytę górną ;) : Tylna płyta jest jeszcze nie skończona... ba nawet nie jest "zaczęta". Jeszcze musze wyszpachlować, wyszlifować oraz dorobić spawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 A ja tak się zastanawiam na pierwszymi zdjęciami i tym okręgiem wykonanym z kartoników i plasteliny/gipsu/innej masy. Jeżeli chodzi o model, to jak dla mnie takie wykonanie to zbyt wysoki próg do przekroczenia. Choć pewnie z moim podejściem to wątpię abym tak misternie dłubał w każdym detalu. Ja tylko wyciągam z pudełka, szlifuję sklejam i maluję. No i czekam na część poświęconą gąsienicom. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 Już myślałem że się tu postu nie doczekam :> Odpowiadając na pierwsze pytanie- "te coś" to ruiny wieży Amon Sul nad którymi pracuje. Lepsza fotka: Co do detali: jakoś najwięcej radości czerpie z dorabiania wszystkiego co sie da A gąski- się na razie kretują pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Załamany ten tylny uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Ja zawsze przeglądam tą relacje bo jest interesująca. Tymbardziej że to KT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 pytanko z czego robisz blotniki idzie mi o ten srebrny pognieciony element z czego to jest ? bardzo fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 hej Gulus: ee tam złamany... się "wygł" Hank: tacki do grila pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 No, prace idą w dobrym kierunku- czyli w przód Gotowy tył: Uchwyt jeden przybył: I ogólny rzut na całość: W sumie na wieży zostało mi już tylko powklejać uchwyty na gąski, i poprawić fakture odlewu kopułki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Model trafł do kreta To łon był już zrobiony a Ty niby go remontujesz czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Model trafł do kreta To łon był już zrobiony a Ty niby go remontujesz czy co Ano był pewnie w całości, ino trafił do kreta na renowację... Fabryka Dziagwy dodaje nowe elementy wykonane samodzielnie. Uchwyciki wyglądaja super, nie ma to jak coś wykona się samemu, nz te czasem niezgrabne plastikowe części. Jakie malowanko będzie? No i czekam na dalsze postępy... Całkiem sympatycznie prezentują się, te błotniki z tacki do grilla Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Gulus: ee tam złamany... się "wygł" Dyć napisałem, że się wygł był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 hej Tornado: model był zrobiony już, ale powiedzmy umownie "nienajlepiej". Zresztą jest tu w galerii jego poprzednie wcielenie Łukasz: kamo stoi pod znakiem zapytania Gulus: no, łon miał być taki... złonaczony troche pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Przeszlifuj jeszcze trochę właz ładowniczego i tył wieży, mam wrażenie, że powierzchnia jest nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Relacja mi sie bardzo podoba ,zwłaszcza że to renowacja.Sam tak często robię ,a pan w sklepie modelarskim mówi mi że nie warto. Wiem czemu. Pan Patison doradza szkoda że nic nigdy równego nie pokazał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 No nie, równego nic nie pokazał... ale lepsze modele owszem ;) Co do tylnej płyty i włazu- spokojnie. Zanim pomaluje, wszystko będzie cacy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Pan Patison doradza szkoda że nic nigdy równego nie pokazał . No ale przynajmniej coś swojego Nie wiem po co się tak spinasz jak ostatni burak-krytyka jest konstruktywna i ma służyć dziagwie i jego modelowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Patison, uważaj, bo Twój post może być niejasny dla modów Dziagwa - sam wiesz ;) Poprawiłeś nieco błotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Patison, uważaj, bo Twój post może być niejasny dla modów No akurat posty Patisona są jasne i poprawnie napisane Pozdrawiam sokol PS. Widzę, że tu jakaś ironiczna, szemrana opozycja powstaje Cóż, porządku trochę musi być na forum, więc będę sobie od czasu do czasu pozwalał na interwencje. Pomimo opozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 Jonak.. wiem Jeszcze nie, ale na pewno poprawie Nie wiem po co się tak spinasz jak ostatni burak-krytyka jest konstruktywna i ma służyć dziagwie i jego modelowi. No właśnie : > pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 hej Jak widać wieże ready pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Nareszcie . Czekam na resztę tego tygrysa. Podziw i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Ale ten właż dowódcy to wygląda fatalnie.Mam nadzieje że jest przed renowacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi