WuZiMu Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Witam. Mam do zaprezentowania świeżo ukończonego Dafa. Prosze o komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Sorki ale tu nie ma co komentować. Model sklejony, ale nie pomalowany, łączenia na zbiornikach nie szpachlowane, miniaturki w galerii każą mi otwierać kolejną stronę, reklamy zasłaniają zdjęcia tak sobie pstryknięte, model na nich wygląda mało atrakcyjnie. Przy następnym modelu popraw to wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Jak wyżej. Ilość jak i ostrość zdjęć powala. Model nie pomalowany, nie szpachlowany jak i nawet nie szlifowany. Co najwyżej można pogratulować oszczędności w kleju co spowodowało brak zacieków na modelu. Rozumiem że pierwszy model. Przy drugim proponuję założyć wątek warsztatowy i zwolnić tępa przy klejeniu. Powodzenia przy kolejnych projektach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 A ja mam pytanie jak długo go robiłes?Model na gwiazdke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Kleju nie widać.Model wydaje się być czysto sklejony ale następnym razem psiknij go farbką. Efekt 100% lepszy będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Brakuje głównej fotki z przodem ,pojazdu jak możesz to wstaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuZiMu Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Skończyłem go w 3 dni. Mam nowe zdjęcia. Trochę badziewne oświetlenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Patrząc na niego to i tak długo. Myślę, że taki model składa się najwyżej 3h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Sandi niee ja swojego pierwszego Dafa (SSC co prawda) składałem no z jeden cały dzień ( od wieczora do rana z przerwą na spanie w zapachu kleju) Jakiś model z silnikiem składało się z 1,5dnia wiec i tak długo ten był składany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuZiMu Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 Dlatego tak długo bo czasu nie miałem, robiłem tylko wieczorami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Kalkomanie dobrze wyszły, tylko trochę farby poskąpiłeś Nie jest źle, mój pierwszy truck wyszedł sporo gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts