Aphar Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 To może podpowiem. Ja swoją (bardzo) starą Panterą wykorzystałem jak model doświadczalny do wszelkiego rodzaju nowych technik i malowań. Leży już na niej zimmerit położony kilkoma różnymi metodami, jest poobijana, upaskudzona itd. i w ten sposób pewnie będzie służyć przed długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Witam. Troszkę to potrwało ale mam mało czasu na dłubanie. Zostało jeszcze tylko kilka blaszek i można malować. Zacząłem też ratować poprzednią panterę robiąc z niej wczesną wersje . Postępy z prac mizerne ale powoli do przodu , zimmerit Ataka. I rodzinna fotka ; ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Witam widzę że wymienialeś gąski nie zostały ci przypadkiem zestawowe tam chyba były DS-y jeśli tak to chętnie bym je odkupił bądź wymienił. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Gąski zostały ale Magic tracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 A ile byś chciał ewentualnie za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 No to tym razem przy malowaniu uważaj, bo jak widzisz - częste mycie skraca życie. Obie prezentują się bardzo ładnie. Będziesz kupował blachy do tej z zimmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Kupował nie będę bo mam sporo pozostałości więc trochę zestawowych części i trochę blaszanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi