Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jest to mój pierwszy temat na tym forum wiec chciałbym się przedstawić, mam na imię Sebastian mam 16 lat i jestem z Łodzi. Modelarstwem zajmuje się od dłuższego czasu lecz niebyły to zbyt dobre dzieła nastawione bardziej na ilość niż jakość. Mam zamiar to zmienić a do tego celu wykorzystam pantere G dragona którą dostałem pod choinkę oraz dokupione blachy Griffon Model-a, jak i nowego aerografu oraz kompresora.

Licze na wasza pomoc, a szczególnie z blachami ponieważ będzie to moja pierwsza walka na taka skale.

DSCN3262.JPG[/url]

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba tak....ja mam jedna rowniez, czekajaca na polce .

Jestem bardzo ciekaw jak ta Pantera wyjdzie. Bede zagladal

Napisano
Po wysypie Tygrysów, mamy inwazję Panter. Pięknie!!

Będę się przyglądał.

No faktycznie, ... tylko mojej panterze troszkę mięska za dużo wyszło z pod zimmeritu , aż głupio

Napisano

Zasiadam w pierwszym rzędzie i zaczynam kibicować. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Powodzenia w budowie.

Pozdrawiam Dawid.

Napisano

Będę się przyglądał sam niedługo bo już pod koniec miesiąca zacznę dłubać swoją kotkę też G tyle że wczesną może się od ciebie czegoś nauczę.

Napisano
Czysto i schludnie . Super z biżuterią sobie radzisz. Malunków doczekać się nie mogę.

Pozdrawiam

Do malowanka jeszcze długo :P

Staram się robić model powoli , schludnie nie zapominając o zabawie

Napisano

Nazbierało się nas . No produdi lepiej się postaraj z tym modelem, bo jak Ci nie wyjdzie to ja Cie znajdę a potem powiem reszcie z pobliskich miast gdzie Cię szukać .

P.S.

Oczywiście żart, żeby nie było że grożę koledze

Napisano
Nazbierało się nas . No produdi lepiej się postaraj z tym modelem, bo jak Ci nie wyjdzie to ja Cie znajdę a potem powiem reszcie z pobliskich miast gdzie Cię szukać .

P.S.

Oczywiście żart, żeby nie było że grożę koledze

A mnie wystraszyłeś aż mi się ręce trzęsą podczas robienia blach

Może się kiedyś spotkamy na zakupach w "DA-TA" lub "Drim" :P

Napisano

Jak będziesz miał więcej modeli i ja też to sobie zrobimy wystawę pokażemy że w modelarzach siła.