Marcin M. Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Pomaluj jeszcze uszczelki od szyb na czarno i będzie ładniej No przecież chyba tak ich nie zostawi , ale to na koniec, jak wszystkie warstwy bazy będą. Zastanawiam się tylko czy nie powinieneś był wcześniej boczków przykleić; po pomalowaniu wszystkiego możesz mieć gimnastykę z klejeniem wszystkiego do kupy i nie zostawiania śladów różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maacul Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Boczki już doszlifowałem do boków, jakoś to będzie ;) Na dzień dzisiejszy tan prac wygląda tak Przymiarka Grill - szału idzie dostać z malowaniem na biało Środek Lampy Zaczęta naczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam, Żółty ładnie się prezentuje na kabinie Źle masz przyklejoną tylną ściankę u góry, powinna być odwrotnie. Nie wiem czy już ktoś to pisał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maacul Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Na innym forum już mi kolega zwrcaał uwagę no ale cóż, już trudno, nie będe tego rozkładał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi