RH Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Dla wszystkich sympatyków samolotów z kraju "kwitnącej wiśni" tym razem ne jest to żaden "drapieżny ptak" a jedynie maszyna szkolna . Ale w kolekcji kazdego maniaka japońców powinien się i taki model znaleźść .Jako ten na ktorym stawiali pierwsze kroki późniejsze ASY przestworzy jak np.Kobayasi. Modelik wykonany jeszcze w ostatnie dni 2010 roku czyli jest to 42 model.Niestety teraz dopiero moglem go uwiecznic na fotkach i wystawić Model firmy Nichimo 1:48 taki sobie Oznaczenia z Szkoly Pilotów Lotnictwa Armijnego Kumagaya Wstpne fotki na bieli sa teraz czas na zdjecia modelu przy moim krzaczku JESZCZE DWA ZDJECIA NA TLE KWITNĄCYCH DRZEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Nic dodać, nic ująć, bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Piękny model, niezłe tempo! Ostatnie dwa zdjęcia bardzo klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 racja, czysta robota, ja bym tak z plastikiem nie potrafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Pikny rzekłbym nawet... A kojarzyłem ci ja Autora raczej z szachownicami. I na dodatek zmiana aranżacji balkonowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Łe choinka nie ubrana. Zimno jej na tym balkoniku. A co do modelu. Fajowy. Tylko może odciągi takie troszku za grubawe. Ale ogólnie pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Łe choinka nie ubrana.Zimno jej na tym balkoniku. A co do modelu. Fajowy. Tylko może odciągi takie troszku za grubawe. Ale ogólnie pozytyw. Model ten był klejony bez zadnych dodatkow ,to znaczy że wszystko co bylo w pudelku zastosowałem w tym modelu,miedzy innymi "Nicchimo' dodalo do modelu druciki mosieżne na odciągi,wiec je użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 RH mi to się już nie chce komentarzy dawać do tych Twoich modeli.Możesz z łaski swojej jakiś zrobić źle żebym mógł się czepiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Super model! 42 sztuki w 2010? Tylko pozazdrościć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) RH mi to się już nie chce komentarzy dawać do tych Twoich modeli.Możesz z łaski swojej jakiś zrobić źle żebym mógł się czepiać? Oj ! jest do czego; nie przykleilem,,pasow A to z tej przyczyny że nie miałem blaszek z pasami a pseudo pasów z tasmy nie chciałem robic .Lepiej zostawić tak jak jest niz wcisnąć byle chlam Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Piękny model. Pan jest moim Mistrzem, aż się łezka w oku kręci jak patrze na Pana modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Na trzecim zdjęciu wygląda jak prawdziwy Podziwiam niezmiennie warsztat, ale trzeba wytwórni RH&RH podnieść poprzeczkę i tak: - brak ruchomych części sterowych(następnym razem mają być! ) - Brak zapuszczonych linii na hinomaru górnego płata(przejście w lotkę) Po za tym bomba Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi