RH Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Dla wszystkich sympatyków samolotów z kraju "kwitnącej wiśni" tym razem ne jest to żaden "drapieżny ptak" a jedynie maszyna szkolna . Ale w kolekcji kazdego maniaka japońców powinien się i taki model znaleźść .Jako ten na ktorym stawiali pierwsze kroki późniejsze ASY przestworzy jak np.Kobayasi. Modelik wykonany jeszcze w ostatnie dni 2010 roku czyli jest to 42 model.Niestety teraz dopiero moglem go uwiecznic na fotkach i wystawić Model firmy Nichimo 1:48 taki sobie Oznaczenia z Szkoly Pilotów Lotnictwa Armijnego Kumagaya Wstpne fotki na bieli sa teraz czas na zdjecia modelu przy moim krzaczku JESZCZE DWA ZDJECIA NA TLE KWITNĄCYCH DRZEW Cytuj
Dzbanek Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Nic dodać, nic ująć, bardzo ładny model Cytuj
PiotrekM Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Piękny model, niezłe tempo! Ostatnie dwa zdjęcia bardzo klimatyczne. Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 racja, czysta robota, ja bym tak z plastikiem nie potrafil Cytuj
drabik Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Pikny rzekłbym nawet... A kojarzyłem ci ja Autora raczej z szachownicami. I na dodatek zmiana aranżacji balkonowej... Cytuj
mac eyka Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Łe choinka nie ubrana. Zimno jej na tym balkoniku. A co do modelu. Fajowy. Tylko może odciągi takie troszku za grubawe. Ale ogólnie pozytyw. Cytuj
RH Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Napisano 3 Stycznia 2011 Łe choinka nie ubrana.Zimno jej na tym balkoniku. A co do modelu. Fajowy. Tylko może odciągi takie troszku za grubawe. Ale ogólnie pozytyw. Model ten był klejony bez zadnych dodatkow ,to znaczy że wszystko co bylo w pudelku zastosowałem w tym modelu,miedzy innymi "Nicchimo' dodalo do modelu druciki mosieżne na odciągi,wiec je użyłem Cytuj
crustian Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 RH mi to się już nie chce komentarzy dawać do tych Twoich modeli.Możesz z łaski swojej jakiś zrobić źle żebym mógł się czepiać? Cytuj
GreeN Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Super model! 42 sztuki w 2010? Tylko pozazdrościć.. Cytuj
RH Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) RH mi to się już nie chce komentarzy dawać do tych Twoich modeli.Możesz z łaski swojej jakiś zrobić źle żebym mógł się czepiać? Oj ! jest do czego; nie przykleilem,,pasow A to z tej przyczyny że nie miałem blaszek z pasami a pseudo pasów z tasmy nie chciałem robic .Lepiej zostawić tak jak jest niz wcisnąć byle chlam Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj
Arek17 Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Piękny model. Pan jest moim Mistrzem, aż się łezka w oku kręci jak patrze na Pana modele Cytuj
jarek38 Napisano 3 Stycznia 2011 Napisano 3 Stycznia 2011 Na trzecim zdjęciu wygląda jak prawdziwy Podziwiam niezmiennie warsztat, ale trzeba wytwórni RH&RH podnieść poprzeczkę i tak: - brak ruchomych części sterowych(następnym razem mają być! ) - Brak zapuszczonych linii na hinomaru górnego płata(przejście w lotkę) Po za tym bomba Pozdro Jarek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi