SAGITARIUS Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Witam. Chciałem przedstawić ostatni model z mojego warsztatu. Jest to modelik, który robiłem dla kolegi ... taki prosty i z pudełka ... bez komplikacji. ... modelik sklejał się bezproblemowo ... ot, taka czysta przyjemność. Pozdrawiam. S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Bardzo ladny, ciekawa jaednostka. Siada troche na ogon Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 Witam. Niestety, nie przewidziałem tego, że będzie siadał. Cały sęk w tym, że jak zdejmę śmigło ogonowe, stoi w normalnej pozycji. Teraz i i tak już pozamiatane. Pozdrawiam. S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 No ładne cacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Hmm tak mi przyszlo do glowy... To moze zrob mu z czegos ciezkiego - ten noz do ciecia drutow nad/pod kabina. Ksztalt latwy do wyciecia i w odpowiednim miejscu jest - przed srodkiem ciezkosci. Skoro to smigielko ogonowe przewaza - nozyk powinien wystarczyc Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 ... ot, taka czysta przyjemność. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Starannie i schludnie wykonany Bell. Całkiem nieźle poradziłeś sobie z oszkleniem. Kalki również siedzą jak należy. Bardzo podoba mi się cieniowanie. Daję 4/5 za ten ciężki ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Model bardzo ładny, ślady użytkowania wg. mnie dobrze ułożone A modelarstwo to przyjemność, a przyjemność to dobry nastrój Powodzenia w następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żeton Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Śliczny wiatraczek - przede wszystkim czysto wykonany. A jak siada - to może podkleić go do jakiegoś poletka z trawką i będzie cud dioramka. Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Śliczny helikopterek. Cieszy oczy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 Witam ... ... i dziękuję Panowie. Tak sobie myślałem i wymyślilem, że zrobię jeszcze jeden model helikoptra. Tym razem będzie to UH-1D Silck - Italeri 1/48 ( już robiłem kiedyś ten model ) + blachyy i naski Eduarda ... Niebawem prezentacja, a może nawet pokazy z warsztatu. Co do małego UH -1n ... dziękuję za opinie i rady ... ale model ma już nowego właściciela. Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 O ja bym chętnie zobaczył relacje warsztatową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 25 Marca 2007 Autor Share Napisano 25 Marca 2007 Witam. Zapewniam, że jeżeli coś drgnie w temacie ... to właśnie na Naszym forum pokażę warsztat i galerię modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi