Godzio Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Witam wszystkich serdecznie w Nowym Roku! Chaciałbym przedstawić "kotka zimą". Model z firmy Trumpeter w skali 1:72. Wymieniłem lufę na metalową. Oto kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam! Ładny, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Aż się nie chce wierzyć, że to 72. Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 model to merytoryczna kupa ale wymalowałes go ladnie tak ze fajnie sie prezentuje ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam. Dziękuję Panowie za pozytywne opinie o tym "kotku". To jest moja pierwsza popełniona zima, tym bardziej się cieszę, że się podoba. Wszystkie Wasze uwagi wykorzystam w przyszłości. Proszę o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Muszę przyznać, że Tygrys jest fajnie pomalowany i generalnie nie ma się do czego przyczepić. Co radziłbym Ci poprawić, to podstawkę. Według mnie przydałyby się tam jakieś ślady obecności Tygrysa, coby nie była taka śnieżno biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Czy merytoryczna kupa, czy też nie, ta kupa zimowego kamuflażu zacnie się prezentuje.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Sam mam tygryska tyle że w skali 1:35. Osobiście nielubie skali 1:72. Straszna malizna dla mnie. Ale gratuluje ładnego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Witam ,dobrze że młodzierz się garnie do tej skali (autur ma 16-lat) .Gratuluje ładnego wykonania i oby tak daleji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK.R Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Widziałem jak to cacko powstaje.....dobrze,że rosnie nam taki narybek-gratuluje modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi