crustian Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 W oczekiwaniu przy kalimoxo (calimocho) na na farbkę i maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 No to tygodniowe sprawozdanie z postępu prac wstawiam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Robota widzę idzie pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Eine meldung der wochen:W łikend malnięty na "surowo": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Idziemy ze sztukasami niemal łeb w łeb ;) Eleganckie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Na przejściach koloorów kamuflażu zrobiły się straszne ranty, zniweluj to, bo kurcze wygląda do bani. Poszarpane połączenie kamo na kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Toć napisane jest na "SUROWO". Proszę czytać ze zrozumieniem. Edytowane 21 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Tak jest szefie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Przedpremiera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Strasznie srebrzą te kalki, no ale rozumiem, academowska jakość :( Tyle, że i samolot trochę chyba zbyt błyszczący... No i przejścia na granicach kamuflażu [skrzydła zwłaszcza] warto by jakąś szmatką z mikrofibry czy drobnym papierem ściernym jeszcze raz przelecieć. Ale ze mnie dziś maruda Sorry, nad Mazowszem niż :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 No nie jest skończony właśnie mu brak tych spraw o których piszesz ale to chyba dopiero zrobię jak trafie do polski w sierpniu z nim bo tu to nie mam za dużo możliwości. Ale łon się tak błyszczy bo tu potworne słońce jest dziś (w cieniu mam25 to w słońcu nie wiem ale koło35 to będzie na bank).No i to jeszcze nie galeria:).Ty aż taki marudny nie jesteś gorsi są na nowymPWM. Niektórym to się chyba hobby z zawodem pomyliło, a wymagania fotograficzne to mają jakby każdy musiał być jakim fotoreporterem albo co.Oszołomy dosłownie .Nie wiem może w Polszy też się za ciepło zrobiło i co niektórym głowy przegrzało . Ale nic to różne rzeczy już widziałem w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 bo tu potworne słońce jest dziś (w cieniu mam25 to w słońcu nie wiem ale koło35 to będzie na bank) .Nie wiem może w Polszy też się za ciepło zrobiło Ale mię teraz zirytowałeś! Za oknem mam 6 stopni, wicher siódemkę w skali beauforta, deszcz leje jak z cebra. Ciśnienie skacze. Cholerny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 To Cię poddenerwuję na maxa oto widok z okna mojego mieszkania z przed 5minut: Przestało grzać w okno bo słońce mam już od30minut po prawej stronie bloku,ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja bym zrobił sobie warsztat na dachu tego najwyższego, prawie w chmurach . Kalki bym pomęczył jeszcze czym w rodzaju sido ale w wykonaniu hiszpańskim jeśli będzie działać tak samo jak dostępne u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 No tymczasem zapraszam do krytyki, a o warsztacie na dachu pomyślę: JUNKERS JU-87G-1STUKA Academy 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi