jachud3 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Zdaje mi się, że to zdjęcie jest lustrzanie odbite w jakimś programie... też pierwszy raz widzę taki sposób oznaczeń. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Z tego co wyczytałem w "AJ-Press Monografie Lotnicze 71 Supermarine Spitfire cz 4" Kolejność liter nie była określona przepisami i w poszczególnych jednostkach były różnie malowane. Przykładowe zdjęcie ze wspomnianej publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 tofik, nie widzę Twojego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 wystarczy skopiowac adres i wkleić do przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Czyli moje oznaczenia są dobre - dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 24 Lipca 2009 Autor Share Napisano 24 Lipca 2009 Dzięki wszystkim za współpracę , zapraszam do galerii Zdjęcie łączem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi