Gość Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Jak zrobić dość ładne i płynne przejścia między kolorami kamuflażu? Słyszałem o ,,TAPOWANIU" ale nie rozumiem o co w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Aerograf albo pastele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Bierzesz pędzel, tniesz włosie aby było płaskie i uderzasz pod kątem prostem do powierzchni modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Nim miększe włosie tym lepiej ,pędzel też powinien być gruby. Jak będziesz nabierał farbę to zbieraj ją tylko na końcówce , nie za dużo. Strasznie czasochłonne ,ale może wyjść coś bardzo ciekawego. Moses Dzięki za oświecenie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki temat do usunięcia. Czemu do usunięcia? Może przydać się komuś takiemu jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Moses Dzięki za oświecenie mnie Hehe Pińcet się należy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Można też użyć delikatnej gąbki (np. takiej jaka znajduje się w materacach). Kawałeczek chwytamy sobie w pincetę i już można sobie dziabać . Kiedyś to przetestowałem ale to laaata temu . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Zależy, co chcesz malować. Można i tak. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi