kubisz Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Ładnie, równo Nie pozalewały Ci się czasem dziurki na siatkach z tyłu? Chyba, że to złudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Nie pozalewały Ci się czasem dziurki na siatkach z tyłu? Chyba, że to złudzenie... Częściowo tak. Starałem się pomalować plastik pod blaszkami, więc trochę farby tam utknęło. Inna rzecz, że w tych miejscach idą akurat poprzeczki pod osłonami silnika. Ponadto część widocznych na zdjeciu defektów, to zwykłe złudzenie. Aparat trzymany w ręce tak sobie wyłapał te malutkie otworki. Zobaczę czy da się coś przebić, na koniec dam kurz i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 Powitać! W sumie to napiszę tylko tyle, że łącznie prawie 5 godzin się z tym męczyłem. No ale takie uroki pędzla Mnie efekt całkowicie satysfakcjonuje, zwłaszcza, że to chyba pierwsze bardziej "pozawijane" kamo jakie malowałem. W typowo polskich malowaniach, sprawa jest zawsze łatwiejsza. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BearM Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Oj podoba mi sie to co zrobiłeś. Wszystko malowałeś pędzelkiem, czy tylko linie i wypełniałeś aerografem? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Naprawdę bardzo ładny model, aż z chęcią poczekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Wszystko malowałeś pędzelkiem, czy tylko linie i wypełniałeś aerografem? Wszystko pędzelkami. Aero nie posiadam Teraz tak się przyglądam i mam mieszane uczucia co do brązu. Zobaczymy jak wyjdzie po zabiegach upiększających Jeśli nadal będzie źle, w czymś będę go musiał wykąpać. Chociaż w sumie, na zdjęciach z defilady ten brąz wygląda jakoś dziwnie jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 I bardzo dobrze, że malujesz pędzlem. To jest prawdziwa sztuka. A nie aero. Świetnie Ci idzie. Dawaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Zapraszam do galerii: KLIK Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi