elefantes Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Mój pierwszy model w tym roku, jak zwykle bez fajerwerków, ale jestem z niego naprawde bardzo zadowolony. Na półce przezentuje się fantastycznie, jedyne co mu brakuje to przydałyby się gumowe opony w pudełku. Ale i tak za tą cenę mamy od Italeri świetny model. Polecam zdecydowanie!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Aha, czyli koła (opony) też z plastiku!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Mnie się podoba. Całkiem fajnie wykonany, chociaż przydałaby mu się jakaś podstawka. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Popieram kolegów. Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 dużo kół, dużo pojazdu, dużo fajnego modelu! podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Ostatnio niektorzy Koledzy robią mi ogromnego smaka pod ten model . . . Bardzo fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Witam! Jak zawsze fajnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi