Boros Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Tak jak w temacie który zestaw jest lepszy Hasegawa czy Kinetic? Różnica w cenie nie jest taka koszmarna więc jak mam np dopłacić do Hasy i się mniej namęczyć to chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 KUp sobie baracka z italeri cena znaczaco mniejsza od Hasy i Kinetica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Kurde, już był tu jeden który kleił Jastrzębia z Barak'a Italeri. Ten zestaw nie nadaje się na naszego F-16 z prostego powodu. Ma szeroki wlot powietrza i niewłaściwą dyszę Dodatkowo Boros chce wersję D, a nie C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 sorry ACADEMY nie ITALERI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Jesteś za szybki! On chce w 48 a nie 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Możesz poczekać aż Kinetic umieszczony zostanie w pudełkach Italerii :0 l( może będzie tańszy ) ub kupić na Allegro Kinetic-a. Hasegawa - stara forma - i tak trzeba będzie popoprawiać , nowe wypraski z CFT i zasobnikiem. Ale chyba bez Sniper-a . Sniper Pod pojawi się z Hasegawy w najnowszym zestawie uzbrojenia X-48-17 >>>Hase<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Mam kalki do polskiego f-16 za 10 zł oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Slyszalem, ze Hasia jest dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Slyszalem, ze Hasia jest dokladniej Spróbuj w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 gulus A w jakim jezyku pisze? Chyba w Chinskim? ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sklejacz Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Mam oba w wersji D. Hasegawa i Kinetic. Nie ma co szukać udziwnień. Hasegawa jest o wiele przyjemniejsza w składaniu, nie ma zwichrowanych skrzydeł i innych niedoróbek. Wg mnie jedyną przewagą Kinetic jest nitowanie (co kto lubi) i uzbrojenie. A co do ceny to Hasegawę z polskimi kalkami kupiłem na Alle....o za 140 PLN z kosztami wysyłki, czyli cenowo bardzo podobnie jak Kinetic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 gulusA w jakim jezyku pisze? Chyba w Chinskim? ))))) Po polsku to na pewno nie jest,przetłumacz proszę Slyszalem, ze Hasia jest dokladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Robert Ostrowski No cóż, teraz po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi