bazylms Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum ale prowadzę też warsztat na innym Model-klub.pl. Mam więcej niż 30 lat i modelarstwo to raczej więcej hobby i przyjemność, dlatego modele nie zawsze będą prezentować się najlepiej – no chyba że będziecie uważać inaczej . Najpierw kilka zdjęć poprzedniego modelu, żeby pokazać mój poziom i przygotować wstęp pod komentarze. Oto Tygrys Tamiya 1/35 Early production: A teraz pora na model który obecnie znajduje się na warsztacie. Churchill Crocodile Tamiya 1/35: Mam nadzieję, że będzie wam się podobała relacja . Zapraszam do komentowania. Cytuj
bazylms Napisano 5 Maja 2011 Autor Napisano 5 Maja 2011 W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu. Obecnie na warsztacie jest KV-1 Tamiya z zimowym kamo. Jest w planie diorama. Model już prawie ukończony, ale jeżeli ktoś zechce to mogę jeszcze założyć warsztat przed ostatecznym zakończeniem. Cytuj
marioba Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Witam! W związku z brakiem zainteresowania wątkiem To nie chodzi o brak zainteresowania tylko o chaos jaki masz w tym wątku. Jeśli masz skończone modele , to zamieść w galerii. Tam je obejrzymy i ocenimy. Tutaj pokazujesz dwa praktycznie gotowe modele i zapowiadasz trzeci.... A tak swoja drogą, to co widać jest wcale niezłe i podoba mi się Cytuj
Panzer4 Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu. Mam 10 lat i robię focha... Cytuj
bazylms Napisano 6 Maja 2011 Autor Napisano 6 Maja 2011 No nie obrażajcie się. Czasem trzeba trochę kontrowersji, aby coś zaczeło się dziać. Ktoś kiedyś powiedział, że nie ważne dobrze czy źle, ważne że piszą. A teraz poważnie. Myślałem, że moje modele nie są warte wystawiania w galerii. Ok KV prawie skończony ale zostaje diorama. To pierwsza jaką robię i przyda się kilka rad. Gdzie to najlepiej umieścić, bo chyba nie ma osobnego działu dla dioram? Obiecuję, że następny model będzie relacjonowany od samego początku. Cytuj
marioba Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Witam! W dziale "Różne" znajdziesz miejsce dla dioram Cytuj
bazylms Napisano 7 Maja 2011 Autor Napisano 7 Maja 2011 Dzięki, ale już dałem nowy temat z KV-1 w warsztacie. Ale jest tam też skrót z budowy więc może jakoś da się zaadoptować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi