bazylms Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum ale prowadzę też warsztat na innym Model-klub.pl. Mam więcej niż 30 lat i modelarstwo to raczej więcej hobby i przyjemność, dlatego modele nie zawsze będą prezentować się najlepiej – no chyba że będziecie uważać inaczej . Najpierw kilka zdjęć poprzedniego modelu, żeby pokazać mój poziom i przygotować wstęp pod komentarze. Oto Tygrys Tamiya 1/35 Early production: A teraz pora na model który obecnie znajduje się na warsztacie. Churchill Crocodile Tamiya 1/35: Mam nadzieję, że będzie wam się podobała relacja . Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu. Obecnie na warsztacie jest KV-1 Tamiya z zimowym kamo. Jest w planie diorama. Model już prawie ukończony, ale jeżeli ktoś zechce to mogę jeszcze założyć warsztat przed ostatecznym zakończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Witam! W związku z brakiem zainteresowania wątkiem To nie chodzi o brak zainteresowania tylko o chaos jaki masz w tym wątku. Jeśli masz skończone modele , to zamieść w galerii. Tam je obejrzymy i ocenimy. Tutaj pokazujesz dwa praktycznie gotowe modele i zapowiadasz trzeci.... A tak swoja drogą, to co widać jest wcale niezłe i podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu. Mam 10 lat i robię focha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 No nie obrażajcie się. Czasem trzeba trochę kontrowersji, aby coś zaczeło się dziać. Ktoś kiedyś powiedział, że nie ważne dobrze czy źle, ważne że piszą. A teraz poważnie. Myślałem, że moje modele nie są warte wystawiania w galerii. Ok KV prawie skończony ale zostaje diorama. To pierwsza jaką robię i przyda się kilka rad. Gdzie to najlepiej umieścić, bo chyba nie ma osobnego działu dla dioram? Obiecuję, że następny model będzie relacjonowany od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Witam! W dziale "Różne" znajdziesz miejsce dla dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 Dzięki, ale już dałem nowy temat z KV-1 w warsztacie. Ale jest tam też skrót z budowy więc może jakoś da się zaadoptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi