Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum ale prowadzę też warsztat na innym Model-klub.pl. Mam więcej niż 30 lat i modelarstwo to raczej więcej hobby i przyjemność, dlatego modele nie zawsze będą prezentować się najlepiej – no chyba że będziecie uważać inaczej . Najpierw kilka zdjęć poprzedniego modelu, żeby pokazać mój poziom i przygotować wstęp pod komentarze. Oto Tygrys Tamiya 1/35 Early production:

b1ab315cc504614fm.jpg 85207abd74245ddbm.jpg d674f668043315a4m.jpg bbe5b8e7a9421fa1m.jpg 818d33dcd009c302m.jpg 351b55649208ef6am.jpg b4765cdffce65223m.jpg 410eed146332fc19m.jpg ee2617c867b8c753m.jpg 5c11ea5e1fd08237m.jpg d4892a792bf076eam.jpg

A teraz pora na model który obecnie znajduje się na warsztacie. Churchill Crocodile Tamiya 1/35:

Img_0032.jpg Img_0033.jpg Img_0035.jpg Img_0036.jpg Img_0037.jpg Img_0038.jpg

Img_0041.jpg Img_0042.jpg Img_0043.jpg

Mam nadzieję, że będzie wam się podobała relacja . Zapraszam do komentowania.

• 2 months later...
Napisano

W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu.

Img_0097.jpg Img_0098.jpg Img_0099.jpg Img_0100.jpg Img_0101.jpg Img_0102.jpg Img_0103.jpg Img_0104.jpg Img_0096.jpg

Obecnie na warsztacie jest KV-1 Tamiya z zimowym kamo. Jest w planie diorama. Model już prawie ukończony, ale jeżeli ktoś zechce to mogę jeszcze założyć warsztat przed ostatecznym zakończeniem.

Napisano

Witam!

W związku z brakiem zainteresowania wątkiem

To nie chodzi o brak zainteresowania tylko o chaos jaki masz w tym wątku. Jeśli masz skończone modele , to zamieść w galerii. Tam je obejrzymy i ocenimy. Tutaj pokazujesz dwa praktycznie gotowe modele i zapowiadasz trzeci....

A tak swoja drogą, to co widać jest wcale niezłe i podoba mi się

Napisano
W związku z brakiem zainteresowania wątkiem i aby nie zostawiać go niedokończonego fotki z ostatecznego wyglądu modelu.

Mam 10 lat i robię focha...

Napisano

No nie obrażajcie się. Czasem trzeba trochę kontrowersji, aby coś zaczeło się dziać. Ktoś kiedyś powiedział, że nie ważne dobrze czy źle, ważne że piszą.

A teraz poważnie. Myślałem, że moje modele nie są warte wystawiania w galerii. Ok KV prawie skończony ale zostaje diorama. To pierwsza jaką robię i przyda się kilka rad. Gdzie to najlepiej umieścić, bo chyba nie ma osobnego działu dla dioram?

Obiecuję, że następny model będzie relacjonowany od samego początku.

Napisano

Witam!

W dziale "Różne" znajdziesz miejsce dla dioram

Napisano

Dzięki, ale już dałem nowy temat z KV-1 w warsztacie. Ale jest tam też skrót z budowy więc może jakoś da się zaadoptować.