manas Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Czy ktoś z Szanownych Kolegów jest szczęśliwym posiadaczem tego produktu (albo modelu Lim-6) i zechciałby zamieścić kilka szczegółowych (nieszczegółowe są w Aeroplanie) fotografii zawartości? A może ktoś skleił ten model i wrzuciłby co nieco na forum? Cytuj
em Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Kartka formatu A-5 ,plus dwie płytki plus vacu kabinka /brak u mnie/ Cytuj
Wymysł Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 W Limie-5M płytka z dołem skrzydeł jest taka sama, natomiast kadłub jest taki Owiewka jest z fragmentami kadłuba, gdyby ktoś tak wolał (trochę słabo ją widać) Cytuj
em Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Do obejrzenia efekt i poszczególne etapy budowy vacu. http://www.modelingtime.com/2008/01/24/samolot-misliwsko-sturmowy-lim-6-bis-dal-kit-vacuform-broplan-in-scala-172/ Cytuj
manas Napisano 18 Maja 2011 Autor Napisano 18 Maja 2011 Najserdeczniej Cię, Wymysł, przepraszam, ale zupełnie przeoczyłem Twój wpis - wielkie dzięki! em - dzięki po raz kolejny; w sumie chyba prędzej porwałbym się z motyką na słońce, czyli próbował we własnym zakresie zrobić ze smera eMkę, niż walczyć z Broplanem, bo ten osttani - mówiąc eufemistycznie - nie zachwyca. Po moich ostatnich walkach z hobbybossem stwierdzam - ale to tylko zdanie na własny amatorski użytek - że w kategorii Mig-17 mistrzem wszechskal pozostaje staruszek Smer;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi