manas Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Czy ktoś z Szanownych Kolegów jest szczęśliwym posiadaczem tego produktu (albo modelu Lim-6) i zechciałby zamieścić kilka szczegółowych (nieszczegółowe są w Aeroplanie) fotografii zawartości? A może ktoś skleił ten model i wrzuciłby co nieco na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Kartka formatu A-5 ,plus dwie płytki plus vacu kabinka /brak u mnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 Wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysł Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 W Limie-5M płytka z dołem skrzydeł jest taka sama, natomiast kadłub jest taki Owiewka jest z fragmentami kadłuba, gdyby ktoś tak wolał (trochę słabo ją widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Do obejrzenia efekt i poszczególne etapy budowy vacu. http://www.modelingtime.com/2008/01/24/samolot-misliwsko-sturmowy-lim-6-bis-dal-kit-vacuform-broplan-in-scala-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 Najserdeczniej Cię, Wymysł, przepraszam, ale zupełnie przeoczyłem Twój wpis - wielkie dzięki! em - dzięki po raz kolejny; w sumie chyba prędzej porwałbym się z motyką na słońce, czyli próbował we własnym zakresie zrobić ze smera eMkę, niż walczyć z Broplanem, bo ten osttani - mówiąc eufemistycznie - nie zachwyca. Po moich ostatnich walkach z hobbybossem stwierdzam - ale to tylko zdanie na własny amatorski użytek - że w kategorii Mig-17 mistrzem wszechskal pozostaje staruszek Smer;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi