wrcmati Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Witam! Ostatnio stałem sie szczęśliwym posiadaczem dwóch modeli samolotów (F-14, F-18)w skali 1:48. Problem w tym, że nigdzie nie mogę znaleść zdjęć satelitarnych lotniskowców aby zrobić dioramy. Może zna ktoś jakąś strone z takimi zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Szkoda ze nie jestes szczesliwym posiadaczem przegladarki google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrcmati Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 Właśnie dlatego tutaj piszę, bo przeszukałem człe google i nic tam nie ma geniuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Ja znalazlem inaczej bym tak nie reagowal leniu. Najlepiej podac na srebrnej tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 na stronie US Navy albo airlinesnet próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrcmati Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 Próbowałem, ale wszystkie zdjęcia są w okropnej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Nie no q........ ręce mi opadły. Jest tego na pęczki. http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&biw=1259&bih=615&tbs=isch%3A1&sa=1&q=uss+nimitz&aq=f&aqi=g1&aql=&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrcmati Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 Ja potrzebuje wyraźnego zdjęcia satelitarnego po to aby je potem wydrukować i nakleić na deskę, a nie robić "samogonkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 może jeszcze potrzebujesz gotowe modele żeby tam poukładać? albo żeby ktoś ci to poukładał ? q... no nie moge... tak sie składa że wszyscy tu robimy "samogonke" - sami dłubiemy i świetnie się z tym czujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) na ARC.com jest gotowe do wydruku. Wystarczy wpisać CARRIER DECK...w wyszukiwarce na forum. Tak na marginesie warto przetestować wyszukiwania w innych językach niż Polski. Po wpisaniu w wyszukiwarce grafiki zwrotu "CARRIER DECK" bodaj piąte lub szóste zdjęcie (a raczej rysunek) już pokazało coś co mogłoby przypasować...aczkolwiek wydaje mi się żę przeszłoby tylko w 1:144... Edytowane 12 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Ja potrzebuje wyraźnego zdjęcia satelitarnego po to aby je potem wydrukować i nakleić na deskę, a nie robić "samogonkę". OOOO to widzę że ambitny projekt z tą dioramą. Modele też kupiłeś gotowe na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 to pozostaje jeszcze Google Earth i przeglądanie miejsc gdzie takowe lotniskowce mogą przebywać. A tak przy okazji lotniskowiec w tej skali to ok 7 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrcmati Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi