Mark666 Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 No! Super. Wg mnie szyba wygląda teraz lepiej bo jest cieńsza. Poza tym, kabina nie straciła nic ze swojego uroku. pzdr. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Czasu jakoś brakowało, a nie było za bardzo chęci po tych przebojach z kabiną. Ale powoli wykańczam " dziadka". Poprawiłem szerokość jednej połówki maski, przed tym była kąpiel w Dot-3 . Teraz kabina jest już osadzona na ramie wraz z atrapą i grillem. Jeszcze lusterka, umocowanie zderzaka , skrzynia na ramę i chyba galeria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Wygląda tak błyszcząco! Ale niestety bardzo mi przeszkadza ta szczelina pomiędzy osłoną silnika i kabiną - czy da się z tym jeszcze coś zrobić? Mam nadzieję, że tego tak nie zostawisz, życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Wygląda tak błyszcząco! Ale niestety bardzo mi przeszkadza ta szczelina pomiędzy osłoną silnika i kabiną - czy da się z tym jeszcze coś zrobić? Mam nadzieję, że tego tak nie zostawisz, życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Pawle tam już nic się nie da zrobić bo w oryginale jest tak że przy samej kabinie jest taka aluminiowa listwa a zaraz potem gumowa uszczelka-- w modelu to czarne które wydaje się być szparą Dzięki i też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Maja 2011 Autor Share Napisano 31 Maja 2011 Pięknie się prezentuje Dziękuję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Bussing skończony. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi