BEDU Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Zakładam nowego WIP-a oczywiście z VW GOLF MK3 VR6 [ firma fujimi skala 1/24 ] Koncepcja tak mniej więcej tzn kolor wnętrza , kolor nadwozia , lampy tył Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Daj jakieś przyzwoite zdjęcia. Ciemny lakier na czarnym tle... cóż, powiedzmy że nie wszystkie detale są widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 W tej chwili to tylko pokazałem felgi jakie idą lakieru jeszcze nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ale jednak obstaje za tym, aby fotki były porządniejsze i też bardzo ważne: nie miniaturki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Jak będziesz się sugerował tymi zdjęciami to te felgi trzeba będzie zmienić, a pozatym nie musi być on ciemno-zielony, równie dobrze będzie wydlądał ciemno-niebiesti, filoletowy lub bordowy (jeśli chcesz uzyskać ciemy lakier) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 Ok postaram się robić lepsze fotki , a co do koloru to do kitu jest czy jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Kolor jest ok, chodzi mi o te fotki golfika 1:1 każdy ma ciemny-zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 No bo taki mam zamiar zrobić taki ciemno-zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Ja bym proponował taki tuning z ciemno-zielonym lakierem. (Jeśli chcesz) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Ja bym proponował taki tuning z ciemno-zielonym lakierem. (Jeśli chcesz) Ciemnozielony? Przecież to kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Ale BEDU chce malować na cielmno-zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 takie tuningi wyszly z mody 10 lat temu. felga + gleba+ kolor to gwarancja sukcesu, ewentualnie drobne mody np wygladzone zderzaki. golf jest niemiecki i ma byc po niemiecku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Według mnie golfy najlepiej wyglądają tak jak na pierwszych zdjęciach powodzenia w pracach nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Chłopaki powróciła mi fena na modele i pierwsze co mi wpadło w ręce to vr6 do ukończenia Więc się wiozłem do roboty i od razu pytanko co myślicie o tej dokładce do niego ?? Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-BMWFan- Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 O tak !! Dokładka będzie wyglądać super !! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 takie tuningi wyszly z mody 10 lat temu. felga + gleba+ kolor to gwarancja sukcesu, ewentualnie drobne mody np wygladzone zderzaki. golf jest niemiecki i ma byc po niemiecku:) W pełni się zgadzam z tym co już było powiedziane, niech szura wachaczem po glebie i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 A może pakiet GTi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Dokładka mistrz! Będzie ogień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 nowe fotki golfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Świetnie to zaczyna wyglądać. Kolor - kwestia gustu, ale ładnie położony i się błyszczy. Fajnie zaczyna wyglądać wnętrze, podoba mi się asymetria fotelowa, kolorek i cienie w zagłębieniach. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Gdzie tam ładnie położony, mokrymi warstwami i widać przebicia na krawędziach. Na masce chyba się zrobiły wżery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Fakt z tymi przebiciami. Zauważyłem je tylko wew. komory silnikowej, ale może i występują dookoła samochodu - lepsze zdjęcia rozwiałyby wątpliwości. Poza tym, jak mówi jakub476, coś jest na masce. No cóż, dawno mi mówili żebym poszedł do okulisty...duma nie pozwala;] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Chyba za gruba warstwa farby. Bardziej mi się podobał w samym podkładzie. Teraz pouciekały linie podziału. Spojlerek wygląda na zlany z tylną maską, która połączyła się z karoserią. A wcześniej wyglądało to bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 ładnie wygląda z tym lakierem. Silnik to seryjna wkładka czy pożyczony z czegoś innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 ładnie wygląda z tym lakierem. Silnik to seryjna wkładka czy pożyczony z czegoś innego??? Seryjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi