BEDU Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 DOT zrobił robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Września 2011 Autor Share Napisano 10 Września 2011 Golf w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Ładny ten kolorek. Lepiej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Kolorek genialny teraz czekamy na clar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Dużo ładnie niż poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Świetnie się prezentuje. Linie podziału fajnie wyszły. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Tak mniej więcej wygląda po złożeniu Felgi od merca na zwykłym profilu opon a tu na niskim profilu felgi z merca i nie tylko 1) 2) 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 bomba. Jak na mój gust to felga nr 2. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Dla mnie nr3 bo przypominają trochę kultowe Schmidty TH line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rack1 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Zdecydowanie felga 2 i wnętrze kremowe lub ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 W cult stylu założyli by te od mercedesa. I ja tez jestem z nimi. Szkoda ze nie masz jakiś od porsche tez by fajnie pasowaly ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 A ja bym dal takie oto felgi Niestety na tylnym blotniku zostaly Ci jeszcze slady po plastikowych poszerzeniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Dobra robota, Wprawdzie nie jestem fanem Golfa ale z jakiegoś powodu lubię Golfy w skali. Według mnie najlepiej bedą pasowaly koła pierwsze lub drugie . Czekam na kolejne aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Jeśli ma być cult to dla mnie tylko opcja na kole od mercedesa, czyli 1 wariant Podoba mi się kolor. Pasuje nawet. I jak na moje oko ładnie siadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Jeszcze raz zachęcam na mercedesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Yyy STICKERBOMBS Aha na 100% idą mercedesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Na mk3 naklejki?? :/ A i czemu tylna dokladka w kolorze a nie czarna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Właśnie te naklejki są do German Stye'u. A można wiedzieć jak je wykonałeś? Aa i zostawiłeś na tylnym zderzaku nieoszlifowane krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Komor, z tego co pamiętam, to kolega kiedyś mówił, że kupił takie naklejki na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 O dzięki Rabbit666 poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam powoli powracam do modelarstwa Golfik prawie skończony muszę tylko jeszcze położyć bezbarwny na maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Lepsze zdjęcie daj, bo z tego można wywnioskować tylko, ze felgi strasznie psują efekt. Koniecznie musisz coś z nimi zrobić. Ale ogólnie, mimo że trudno coś dojrzeć, to model wygląda w porządku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Nie wiem co masz do tych felg, to jest chyba cos a'la German Style, alu od Mercedesa chyba... Mi się podoba cały model, felgi się dopasowały do stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Nie sprecyzowałem się, ale chodzi mi o to, że na tym zdjęciu wyglądają zabawkowo i przydałoby się włożyć w nie trochę pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi