kubisz Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Model przedstawia izraelską modyfikację wersji M997A2 HMMWV Maxi-Ambulance. Nie odzwierciedla konkretnego pojazdu, jest zbieraniną pomysłów z wielu zdjęć. Model-baza: Academy (1352) M997 Maxi-Ambulance, Konwersja: Legend Productions (LF1126) IDF Humvee Ambulance Conversion Set, Elementy fototrawione: Eduard (35166) M-997 Ambulance, Koła: Blast Models (BL35027K) M1025 HUMVEE Wheels Aggressive pattern with new rim. WARSZTAT Nie podobał mi się chyba na każdym etapie malowania i "cieniowania", co było powodem braku warsztatowych aktualizacji z jego kończenia. Ale w rezultacie wyszło coś, co chyba większego wstydu nie przynosi, choć do końca zadowolony nie jestem. Cieszę się, że mam ten model za sobą... Po obejrzeniu zdjęć stwierdzam jednak, że jest kilka miejsc do drobnych poprawek. Edytowane 19 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Szalom! Po obejrzeniu zdjęć stwierdzam jednak, że jest kilka miejsc do drobnych poprawek. A ja stwierdzam, że brak mi słów, bardzo dobra robota Na Humvee się nie znam, ale jak dla mnie ładnie, a co najważniejsze detal świetny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Pisałem gdzie indziej, pochwalę i tutaj. Pomimo kilku błędów/uproszczeń, model wygląda bardzo ładnie. Ładna kolorystyka, podoba mi się suchy pędzel i wash. Ciekawe akcenty w kolorze czerwonym na przodzie pojazdu uatrakcyjniają monotonię kamuflażu. Ogólnie jeden z Twoich lepszych modeli. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Ostatnio żydowska pancerka itp. na topie. Aj marudzisz jest dobrze zmalowany choć moim zdaniem za czysty ale to tylko moje skrzywienie. Kolekcja się powiększa jedziesz dalej z młotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki za opinie moim zdaniem za czysty Jest tylko leciutko zakurzony i od początku miałem taką koncepcję. To nie czołg Poza tym nie lubię mocno ubrudzonych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Śliczny! Tylko chyba opony z przodu źle założone - jedna przynajmniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki "Oficjalny" sposób zakładania opon tego typu był właśnie taki - przeciwne kierunki bieżnika na jednej osi. W rzeczywistości zdarzało się różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Bardzo oryginalna i pięknie wykonana karetka Zresztą po Tobie kolego Kubisz i Twoim wielkim zamiłowaniu do tych maszynek nie można się było spodziewać innego efektu. Bardzo miło się to ogląda. Mazal Tow ! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi