Mikele Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 A z budowy Mi-17-1V będzie jakiś reportaż z budowy? Bo ja bym chętnie podejrzał przeróbki modelu (Hobby Boss, o ile dobrze widzę), gdyż ten temat mi również chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Chazek te modele to chyba mógłbyś już sklejać po ciemku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 11 Października 2011 Autor Share Napisano 11 Października 2011 Mikele - warsztata nie będzie niestety proszę nie bić jeśli chodzi o tą zieloną "nówkę" służę pomocą jakby co Grzesiu nic nie mów powoli wyglądam tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 6108 w przyszłości podwiesze 6xUB-32:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Wszystko fajnie, ale numer na ogonie się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Kurde, ale ma tych klamotów naczepianych... A faktycznie coś ta kalka na ogonie szwankuje 6108 w przyszłości podwiesze 6xUB-32:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Gratuluję ciekawej kolekcji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Witam Zapowiadałem "większe" Mil-e będą będą a tymczasem dla odprężenia od oliwek marynarski "5245":odlot: model HB z wirnikiem Mastercrafta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Fajny czajnik ,brakuje mi podkreslenia linii przez to jest płaski taki jakiś , z tym wirnikiem wygląda zupełnie inaczej /cały WN dałeś czy samą głowicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Akurat miałem w złomie cały wirnik od Mastercrafta bo reszta mnie wkurtegowała z lekka to wstawiłem tutaj teraz będą dwa oliwkowe uzbrojone 6947:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 A reszta oznaczeń na 5245 będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 będzie, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Same łopaty w HB sa piękne, dlaczego dałeś wszystko z Mastershita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Ogólnie HB ma łopaty klasa w Mi-2/17/24 Nad następnymi osobnikami pomyslę przeszczepy porobię Musze zwalczyć całe to towarzystwo z biurka Aaaa zapomniałbym Cinuś DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 14 Lutego 2012 Autor Share Napisano 14 Lutego 2012 A co w druge stronę się kręcą Adaś nie wiem co je nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 dla mnie jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Piasty w kołach podwozia głównego są za duże, ale to wina zestawu, nie modelarza. Tak są odlane w zestawie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 dla mnie jest wszystko ok Oj Marcin ,Marcin namieszałeś z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 no co Ty Taka tam zabawa "znajdź conajmniej 4 różnice" sprawdzam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 nie ta strona, ale pewnie nalepił , dziabnął może zestaw z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Śmigłowiec jest w schemacie malowania tak jak "wyszedł" od nas po remoncie w 2006 roku:) Cinias aleś mnie fotki pociął i pomazał no wiesz co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Śmigłowiec jest w schemacie malowania tak jak "wyszedł" od nas po remoncie w 2006 roku:)Cinias aleś mnie fotki pociął i pomazał no wiesz co:) Nieprawdą jest. Od was wyszedł goły i wesoły - z numerem na belce i szachownicami. Kotwice i napisy trzeba było malować. W POM-ie tego nie zrobili, oj nie. A może z czarnym paseczkiem? ;-) posting.php?mode=quote&f=64&p=480475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Śmigłowiec jest w schemacie malowania tak jak "wyszedł" od nas po remoncie w 2006 roku:)Cinias aleś mnie fotki pociął i pomazał no wiesz co:) Nieprawdą jest. Od was wyszedł goły i wesoły - z numerem na belce i szachownicami. Kotwice i napisy trzeba było malować. W POM-ie tego nie zrobili, oj nie. A może z czarnym paseczkiem? ;-) posting.php?mode=quote&f=64&p=480475 Mariusz, to co pisze chazek jest prawdą. Zobacz na pierwsze zdjęcia modelu, jest to o czym Ty piszesz. Na kolejnym to ja się trochę zabawiłem, żeby było wesoło Chazek zroiuł POMowca, ja zabawiłem się w marynarzy Ktoś kiedyś powiedział, że modelarstwo to sztuka oszukania oka ludzkiego. I to jest właśnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Cwaniaczki od szopienic...:-) Teraz widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi