TAPIR Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam jestem w sumie nowy na forum (mój pierwszy post i temat) prezentuje tutaj jeszcze nieskończoną Panthere Ausf. A 1/35 , czy coś jest nie tak co wymagało by poprawy czekam na komenty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam, można prosić o informację, jakiej firmy jest ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam, Zimmerit robiony ręcznie czy to żywica? Jeżeli ręcznie, to z jakiej masy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Mi się wydaje,że Pantera jest z Dragona,a zimmerit to żywiczny produkt Atak Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Bardzo ładnie, czekam n efekt końcowy. Model, patrząc na kolor plastiku to na 99% DRAGON. Mam pytanie, w jakim malowaniu będziesz robił oraz jakiej jednostki i jaki front. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys997 Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 jak dla mnie to zapowiada się bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Hehe Barthass ma racje model dragon zimm atak model, malowanko będzie z Normandi 44 kolorek Dunkel Gelb po prostu. Tylko problem mam z kalkami, bo te z modelu to straszny szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Tylko problem mam z kalkami, bo te z modelu to straszny szajs. Zastosuj więc szablony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Szablony w sumie nie głupi pomysł tylko możesz pokazać jakieś konkrety bo ja to zabardzo niewiem gdzie co i jak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Pierwszyupgrade tematu : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4534cfa3c6dc9e12.html Model po pomalowaniu Panzer Dunkelgelb i wstępnym cieniowaniu. Cyfry 221 i krzyże były malowane przy pomocy masek, model narazie sie błyszczy ale to tylko narazei ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi