ZIO BY NAITT Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Oto efekt mojego udziału w projekcie Vintage na forum PWM. Samolot sklejony praktycznie "z pudła" , od siebie dodałem siebie rury wydechowe i lufy km-ów (igły iniekcyjne różnych średnic). Model przedstawia jedną z maszyn z CWL Lyon Bron. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Jak na ten pusty i bezsilnikowy leciwy zestaw, to wyszedł Tobie bardzo ładny model, w dawnym stylu oczywiście. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 No cóż, to w końcu vintage, więc i prześwitujące kalki to nie jest błąd jak i oszklenie o dyskusyjnej przejrzystości... Ciężko to stwierdzić, ale zapewne Koledze udało się doprowadzić do porządku łopaty- z tego co pamiętam, każda miała inną długość. Rzeczywiście, bycza powierzchnia nośna i grubośc płata taka, że dałoby się w środku zahangarować Spada. naprawdę, niezwykle brzydki wy...amiot. Ale przyciąga uwagę. Widać na czym nasi się wzorowali rociąc Żubra. No, ale bombowce wg doktryny Douchet'a niewiele się od siebie różniły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 wybitne brzydactwo wybitnie czysto i schludnie zrobione! gratuluje! pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 ZIO BY NAITT bardzo ładnie Ci wyszedł ten oblech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Zacna podniebna kawiarnia. Gratuluję (chyba wyczerpujesz już mozliwości "naszych" żabojadów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 (chyba wyczerpujesz już mozliwości "naszych" żabojadów). W kategorii wielomotorowe paskudy na pewno Na szczęście w skali makro nie doszedłem nawet do półmetka. PS. Może ma ktoś w zapasach niepotrzebnego MB.210 z Hellera/Smera - chętnie odkupię. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Dość często zdarza mi się bronić dość kontrowersyjnej urody francuskich samolotów, bo są one na pewno oryginalne i ciekawe, ale w tym wypadku przychylam się do opinii przedmówców... Wykonałeś ładny (w Vintage'owej kategorii oceny) model niezbyt ładnego samolotu Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi