Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka nowości z mojego MONSTER GARAGE :P to FIAT 500D w skali 1/24 firmy GUNZE SANGYO

Dzisiaj będzie w podkładzie

A tu przymiarka nowych felg

500d1.jpg

500d2.jpg

500d3.jpg

500d4.jpg

Napisano

Ewentualnie mam jeszcze takie felgi ale chyba zostanę przy tych pierwszych

img1161mg.jpg

Napisano

Moim zdaniem te z szerokim rantem są świetne , ale wybór należy do Ciebie.

Napisano

Szkoda, że nie pogłębiłeś linii podziału, bo zapowiada się całkiem fajna maszynka.

Powodzenia i pozdrawiam

Kornik

Napisano

A ja powiem szczerze, że bardziej mi się podobał w kolorze podkładu - miał coś z nostalgii w sobie - ale to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje

Co do finalnego koloru - będziesz coś jeszcze dodawał ( np jakiś pasek innego koloru ) - bo jak narazie to troszkę nudny kolor do tego auta.

Co do linii podziału - jak je dobrze zapuścisz to będzie ładnie.

Kibicuję i czekam na dalsze aktualizacje

Pozdrawiam

Messer

Napisano

A może takie ustawienie zawieszenia :P

I delikatny paseczek dla wyróżnienia

500d9.jpg

500d10.jpg

500d11.jpg

Napisano

zawieszenie to tylko tak przyłożone , normalnie będzie tak jak na poprzednich zdjęciach czyli gleba przód i tył także proszę się nie martwic

czyli tak

500d12.jpg

500d13.jpg

500d14.jpg

Napisano

No teraz jest lepiej, ale.. jak dla mnie przydał by się drugi taki sam pasek - np czarny - włosi lubili dawać po 2-3 pasy. Osobiście dla mnie ten pojedynczy pasek jest prawie ok, ale jak chcesz go zostawić to zrobił bym go szerszego - bo teraz jest troszkę za wąski.

Co do zawieszenia - ciesze się, że zostaniesz tylko przy glebie - bo ten nierealny wręcz nastaw zrobił by z tego modelu zabawkę ( takie moje zdanie).

Pozdrawiam

Messer