BEDU Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Siemka nowości z mojego MONSTER GARAGE :P to FIAT 500D w skali 1/24 firmy GUNZE SANGYO Dzisiaj będzie w podkładzie A tu przymiarka nowych felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Średnio mi się podoba takie psucie klasycznych wozów ale to twój model, a jeżeli komuś sie niepodoba może tu nie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 A mi się bardzo podoba taka wyobraźnia, byle nie przedobrzyć. Będę chętnie zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Bardzo dobrze mu na tym kole według mnie i o wiele lepiej os seryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Ewentualnie mam jeszcze takie felgi ale chyba zostanę przy tych pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Moim zdaniem te z szerokim rantem są świetne , ale wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Według mnie te drugie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Według mnie te 2 lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Według mnie pierwsze są lepsze Natomiast te drugie fajnie by wyglądały w Volkswagenie T1 w takiej samej koncepcji jak ten Fiat Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 PODKŁAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 jaki będzie kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 A taki Jeszcze tylko jedna warstwa i potem bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Bardzo fajny kolor pasuje do Fiacika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Ten model ma silnik? Ja mam 500 od Tamiyi i mam silniczek w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Szkoda, że nie pogłębiłeś linii podziału, bo zapowiada się całkiem fajna maszynka. Powodzenia i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 A ja powiem szczerze, że bardziej mi się podobał w kolorze podkładu - miał coś z nostalgii w sobie - ale to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje Co do finalnego koloru - będziesz coś jeszcze dodawał ( np jakiś pasek innego koloru ) - bo jak narazie to troszkę nudny kolor do tego auta. Co do linii podziału - jak je dobrze zapuścisz to będzie ładnie. Kibicuję i czekam na dalsze aktualizacje Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 A może takie ustawienie zawieszenia :P I delikatny paseczek dla wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Z profilu to on teraz wygląda, jakby mocnego dzwona w latarnie zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Paseczek wygląda w miarę ok, natomiast zawieszenie - jak dla mnie porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 zawieszenie to tylko tak przyłożone , normalnie będzie tak jak na poprzednich zdjęciach czyli gleba przód i tył także proszę się nie martwic czyli tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 No teraz jest lepiej, ale.. jak dla mnie przydał by się drugi taki sam pasek - np czarny - włosi lubili dawać po 2-3 pasy. Osobiście dla mnie ten pojedynczy pasek jest prawie ok, ale jak chcesz go zostawić to zrobił bym go szerszego - bo teraz jest troszkę za wąski. Co do zawieszenia - ciesze się, że zostaniesz tylko przy glebie - bo ten nierealny wręcz nastaw zrobił by z tego modelu zabawkę ( takie moje zdanie). Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Witam. Do wąskiego dodałbym grubszy. Jeden wąski tak sobie Sory za jakość fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi