K.Barcz Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Dziś bez prowokacyjnej podstawki. Kto widział w Bytomiu wie o co chodzi. A tymczasem WIELKIE DZIĘKI DLA MICHAŁA MOLKA szefa firmy PDF za kalki. Polecam super kaleczki. Wystarczy błysk model i "mucha nie siada". Model Zviezda, blaszka Extratech, kalki PDF, emalia Gunze reszta z rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Piękny model. Świetnie Ci wyszedł układ mechanizacji klap oraz mechanizm revwrsu, za co pochwała Czekamy na więcej pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Poza ogólną bryłą (ładnie wyglądającą) mało co widać. Swoją drogą, przydałoby się ciemniejsze tło dla modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Podwozie chyba za ciemne. Poza tym super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Co do tła to kup jasno-niebieski bristol (taki jak w pogromcach mitów ). Jak dla mnie odcień goleni jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Bardzo ładny model! Moim skromnym zdaniem podstawka wcale prowokacyjna nie jest. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Bardzo ładna tutka. Dobra robota Panie Krzysztofie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Zdecydowanie lepiej prezentuje się bez facjaty sprawcy zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Widziałem model na żywo w Bytomiu i jestem naprawdę pod wrażeniem. Prowokacyjna czy nie, podstawka dopełnia w pewien sposób sam model, który nawet i bez niej wygląda bardzo dobrze. Dobrze, że zdecydowałeś się na okopcenia.Dodają Twojemu Tu realizmu i sprawiają, że nie wygląda plastikowo. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Kolejny superpolonik z Twojej manufaktury - podziwiam i gratuluję. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Model bardzo mi się podoba, wprawdzie swoją Tutkę planuję zrobić w barwach już rosyjskiego Aerofłotu, ale mam nadzieję, że choć w części uda mi się uzuskać podobną do Twojego modelu jakość. Odnośnie podstawki, pomijając elementy "kontrowersyjne" rozmyty pas startowy to majsterszyk! Pomysł i wykonanie pasa: REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry78b Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Model przepiękny, ale mam pytanie czy ciąłeś plastik żeby otrzymać taki efekt klap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi