K.Barcz Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Dziś bez prowokacyjnej podstawki. Kto widział w Bytomiu wie o co chodzi. A tymczasem WIELKIE DZIĘKI DLA MICHAŁA MOLKA szefa firmy PDF za kalki. Polecam super kaleczki. Wystarczy błysk model i "mucha nie siada". Model Zviezda, blaszka Extratech, kalki PDF, emalia Gunze reszta z rączki. Cytuj
Gość Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Piękny model. Świetnie Ci wyszedł układ mechanizacji klap oraz mechanizm revwrsu, za co pochwała Czekamy na więcej pasażerów Cytuj
gulus Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Poza ogólną bryłą (ładnie wyglądającą) mało co widać. Swoją drogą, przydałoby się ciemniejsze tło dla modelu. Cytuj
Gość Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Co do tła to kup jasno-niebieski bristol (taki jak w pogromcach mitów ). Jak dla mnie odcień goleni jest okej. Cytuj
damiusz Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Bardzo ładny model! Moim skromnym zdaniem podstawka wcale prowokacyjna nie jest. Pozdr Cytuj
Cinekf1 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Bardzo ładna tutka. Dobra robota Panie Krzysztofie Pozdrawiam Cytuj
Seweryn Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Zdecydowanie lepiej prezentuje się bez facjaty sprawcy zamieszania. Cytuj
kornik_69 Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Widziałem model na żywo w Bytomiu i jestem naprawdę pod wrażeniem. Prowokacyjna czy nie, podstawka dopełnia w pewien sposób sam model, który nawet i bez niej wygląda bardzo dobrze. Dobrze, że zdecydowałeś się na okopcenia.Dodają Twojemu Tu realizmu i sprawiają, że nie wygląda plastikowo. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 Kolejny superpolonik z Twojej manufaktury - podziwiam i gratuluję. PZDR Cytuj
dewertus Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Model bardzo mi się podoba, wprawdzie swoją Tutkę planuję zrobić w barwach już rosyjskiego Aerofłotu, ale mam nadzieję, że choć w części uda mi się uzuskać podobną do Twojego modelu jakość. Odnośnie podstawki, pomijając elementy "kontrowersyjne" rozmyty pas startowy to majsterszyk! Pomysł i wykonanie pasa: REWELACJA Cytuj
Ostry78b Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Model przepiękny, ale mam pytanie czy ciąłeś plastik żeby otrzymać taki efekt klap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi