daf xf 105 Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Mój kolega Juha Ristimaa z finlandii ostanio na zlocie Nordic trophy 2010 pokazał przeróbkę używanego ciągnika na Scanii R500 v8 pomalował go na żółto i położył aurografem fajne obrazki tygrysa , krajobrazy z chin i pazury tygrysa na bokach i w kabinie. Na ostanim Nordic trophy zajoł III miejsce. Jak chcesz zobaczyć jego ciężarówkę wpisz w google lastbilsfoton scania r 500 juha ristimaa firma Kuljetus Ristimaa Erkki. to jest ta strona: lastbilsfoton.se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Mój kolega Juha Ristimaa Z całego twojego miażdżącego postu, to rozwaliło mnie najbardziej. Ale moge potwierdzić Juha faktycznie pokazał klase, faktycznie zbudował tigera. Ja także zapraszam do oglądniećia. P.S Nie będę reagował na ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 A jaki sens ma pisanie coś i jeszcze z tekstem "jak chcecie zobaczyć" to jest po prostu śmieszne. To ty powinieneś wstawić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 A jaki sens ma pisanie coś i jeszcze z tekstem "jak chcecie zobaczyć" to jest po prostu śmieszne. To ty powinieneś wstawić fotki. Dokładnie, tym bardziej, że to Twój kolega, więc powinieneś go promować, a nie wysyłać ludzi do odnośników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Albo chłopak nie umie cytować albo ma bujną wyobraźnie A tak poza tym to większość ludzi już widziało jego ciężarówkę Jak byś był jego kolegą to byś pokazał szczegółowe fotki a nie odsyłasz do strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Koledzy, koledzy... Poczytajcie sobie wszyscy jego posty.. Widać, że to jakiś troll.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 Jestem kolegą Juhy ristimaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Fajnie to jeź do niego do Finlandi i sie scanią przewieź wróć to opiszesz swoje odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 To że kolega mówi nieprawdę jest tak samo prawdopodobne jak to że mówi prawdę, czyli możecie mieć panowie 50% pewności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Tylko ze gdyby był to raz by pokazał coś od siebie a dwa ja bym nie chodzi i nie rozpowiadał bo bym myślał ze nikt mi nie uwierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 A wiecie że juha ristimaa pozwolił mi zrobić kopie modelu 1:24-25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 A wiecie że juha ristimaa pozwolił mi zrobić kopie modelu 1:24-25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 A wiecie że juha ristimaa pozwolił mi zrobić kopie modelu 1:24-25. Krzychu126 Po tym co napisał sam wyciągnij wniosek. Kwiat z bujną wyobraźnia i tyle. Może by zamknąć temat bo zaraz zaczną się kłótnie i wyzywania a koledze dać ostrzeżenie za sianie na forum bałaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Jeszcze jedna rzecz mnie rozbawiła - "aurograf" - no koleś z tym to pojechałeś. Do twojej informacji - maluje się aerografem. Popieram - temat zamknąć, a gościowi ostrzeżenie/bana i będzie spokój. Pozdrawiam Messer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi