McGary Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Witam Zabieram się do budowy modelu samochodu ciężarowego w skali 1:87. W związku z tym, czy dostanę w jakimś sklepie internetowym jakąkolwiek kalkomanię do tej skali. Jeżeli nie, to czy jest jakaś możlwość zamówienia u kogoś, kto by ją wykonał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam!! A co konkretnie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Literki i cyferki (takie coś, jak kupuje się w formie nalkejek na arkuszach) Poniżej zamieszczam zdjęcie o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisz do firmy kuchmodel@op.pl oni dla mnie robili białe kalki dla straży pożarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 A może interesują ciebie samoprzylepne papierowe tablice rejestracyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisz do firmy kuchmodel@op.pl oni dla mnie robili białe kalki dla straży pożarnej. Dzięki. Zarza napiszę. A może interesują ciebie samoprzylepne papierowe tablice rejestracyjne? Dzięki, ale intersują mnie tylko kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisz do firmy kuchmodel@op.pl oni dla mnie robili białe kalki dla straży pożarnej. Dzięki. Zarza napiszę. Witam Dobry wybór zrobiłeś. Sam kiedyś zamiawiałem do swojego modelu kalkomanie z tej firmy, i powiem ci super są. Dam ci fotkę jak wygląda to na moim modelu pozdrawiam Pszczółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 A jak się zamawia to trzeba mieć swój wzór w grafice wektorowej czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 A jak się zamawia to trzeba mieć swój wzór w grafice wektorowej czy jak? Ja posłałem fote prawdziwego i oni mi zrobi projekt i przysłali potem zdjęcie jak ta kalka ma wygladac i potwierdziłem zamówienie i po jakim czasie przyszła kalkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 A ile zapłaciłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 A ile zapłaciłeś ? Oj cięzko teraz bedzie sie przypomnieć, Kurde szczerze to nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Ty żadnej ceny z kuchmodelu nie pamiętasz Dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Ty żadnej ceny z kuchmodelu nie pamiętasz Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Ty żadnej ceny z kuchmodelu nie pamiętasz Dobre Skleroza nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Skleroza nie boli tylko dokucza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 A te kalkomanie są tylko w skali 1:87 czy też innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Z tego, co napisali koledzy, to są w takiej skali i formie w jakiej zaprojektujesz. Ja na razie czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam. Dzisiaj otrzymałem odpowiedź w sprawie kalkomanii: Witamy Możemy zrobić białą kalkomanie,srebrną(chrom błyszczący i matowy) złotą podobnie jak ze srebrną oraz inne kolory, ale na razie tylko podstawowe, czyli czerwony, żółty, niebieski, zielony bez żadnych odcieni tylko te, które są podstawowymi w Corelu. Co do wskazówek każdy kolor najlepiej zrobić w osobnej grupie połączone zamienione w krzywe, bez konturów i oczywiście w Corel9 Wymiary formatki największej to 20cm.szer.na 28cm.dł. najmniejszej to 10cm.szer.na 9cm.dł. Koszt wstępny to około 110zł za największą formatkę a za najmniejszą 20zł Ceny oczywiście nie obejmują projektu kalkomanii!! Czas oczekiwania to około dwóch tygodni, ale to wszystko zależy od nawału pracy może to być też parę dni. Pozdrawiamy Firma "KUCHMODEL" +48660 84 04 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 16 Września 2007 Witam. Takie kalki kosztują 70 zł. Allegro Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi