Timi Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Buduje sobie w międzyczasie takie coś. Nie przepadam za niemiecką myślą lotniczą, ale dostałem od Kagero Bf110 z Edka, a ten revell leżał taki rozgrzebany przez szwagra więc pociagne oba na raz. Revella pokaże tutaj. Model porzucony przez szwagra, dostałem go z pomalowana kabiną, posklejany i po szpachlowany. Prysnąłem go surfacerem coby wyłapać miejsca do poprawki i trochę tego jeszcze jest Oprócz tego ciągne 2 takie kupki Ta druga naturalnie duuuużo większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Czy ta tablica przyrządów w skali 1:4 po początek czegoś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 16 Marca 2011 Autor Share Napisano 16 Marca 2011 Garażu by mi brakło :p Albo będzie stał wolno w gablotce albo będzie częścią podstawki. Nie powiem bo ten panel to piękna sprawa dla fana Luftwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Widziałem wczoraj tę kupkę z Edkowym Bf-110 na żywo i trzeba przyznać, że oznaczenie Weekend Edition trochę się mija z celem w przypadku tego zestawu. To musiałby być naprawdę dłuuugi weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 No weekend nie weekend 340 części ma. Można zrobić dowolną wersje, która była w nie weekendowym Edku, w sumie nie ma tylko żywicznych filtrów i płytki. Model robi się super, wczoraj wieczorem wyciąłem i złożyłem do kupy wnętrze oraz skrzydła i gondole silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Zacząłem malować 110. Na początek mało finezyjny preshading Potem RLM76 Jutro mam nadzieje góra. Koło poniedziałku mam nadzieje że przebarwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Spód wyszedł moim zdaniem znakomicie Gondole podwozia mają już docelowy kolor, czy jeszcze ich nie malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Jedna maźnięta surfacerem druga goły plastik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Jedna maźnięta surfacerem druga goły plastik:P He, he - to dlatego ten RLM02 wydał mi się nieco zbyt jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Pomalowany z góry RLM 74 i 75. Teraz polerka, plamki i przebarwienia, mniej więcej w tej kolejności, ale to dopiero koło wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Pomału do przodu. Na warsztat zawitał nowy aerograf, więc trzeba przetestować to cudo. Najpierw plamki na bokach. Widać możliwości ale brak dokładnego zapoznania z aero nie pozwolił na super efekt jeszcze. Potem poszły przebarwienia spód bez szału, a na górze się uczyłem na nowo malować areografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 Przerwałem relacje bo nikt nie zaglądał. Jak kogoś interesują fotki z budowy to są na moim blogu. Ostania fotka przed galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Przerwałem relacje bo nikt nie zaglądał. Taaa, >1000 wyświetleń i nikt nie zagląda Tu jak w kościele, albo na wykładzie u jakiegoś profesora , pełna sala ale gęby nikt nie otworzy bo wszyscy tylko chłoną wiedzę i podziwiają umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 pełna sala ale gęby nikt nie otworzy bo wszyscy tylko chłoną wiedzę i podziwiają umiejętności Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi