Krzychu126 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak na moje to poduszki nie są malowane bo to mijało by się z celem, poduszka pracuje (rozciąga się i kurczy) więc farba by popękała i odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 I kto tu mówi ze poduszka nie może być pomalowana.. Czy przyjzales sie dobrze temu zdjeciu? Bo ja z daleka na komputerze widze, ze to "gola" guma. Nie mozna pomalowac poduszki powietrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 można, można tylko nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Powstaje jeszcze kwestia jak guma reaguje na farbę i zawarte w niej związki. zamiast offtopować, autor mógł by zamieścić kolejne relacje z postępów ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Powstaje jeszcze kwestia jak guma reaguje na farbę i zawarte w niej związki.zamiast offtopować, autor mógł by zamieścić kolejne relacje z postępów ;> Trafna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Powstaje jeszcze kwestia jak guma reaguje na farbę i zawarte w niej związki.zamiast offtopować, autor mógł by zamieścić kolejne relacje z postępów ;> Mówisz i masz... Wiem że w co niektórych miejscach fatalnie mi to wyszło, no al cóż uczymy się na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Rama naprawdę fajnie ci wyszła ,ale kolor na kaście już nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Rama naprawdę fajnie ci wyszła ,ale kolor na kaście już nie za bardzo "kaśce"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Kabinie. O to koledze chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ładne malowanko Popraw owiewki przednie na kabinie, bo wyglądają tragicznie. Wrzuć do Dot-a 3. Jest poprawka to widać, jakich używasz sprajów? i ile czekasz czasu po podkładzie ? Dlaczego nie malujesz felg? Rama wyszła Ci bardzo dobrze i silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Zwracam się do was z pytaniem czy blenda będzie lepiej wyglądać z halogenami czy bez, tak jak tu. I jeszce jedno, czy będzie lepiej to wyglądac ja postaram się uzyskać lepszy kształt lusterek, i porobić małe szwy tak jak powino być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Az takimi szczegolami na lusterkach to bym sobie glowy nie zawracal jak na razie. Ladnie to wszystko razem wyglada (ta druga Scanka 142h tez), ale - zrob ss-y takie jakie powinny byc no i te przewody do wtryskiwaczy sa o wiele za grube i wygladaja na "elastyczne" - w zadnym dieslu nie ma takich przewodow wiec jak juz sie postarales o takie szczegoly to staraj sie je zrobic poprawnie. P.S. Widze, ze sie za bardzo spieszysz z tymi modelami - w modelarstwie nie ma miejsca na pospiech. A co do blendy - model robisz dla siebie, a nie dla innych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Dziś wam pokażę jak to mi idzie z tymi lusterkami. Musiałem przesunąć uchwyt by był jak ma być. A te lustra od pasażera są prawie na tym samym etapie co te, tylko muszę jeszcze poprawić pomocnicze, i przestawić uchwyt jak w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Przepraszam że tak post pod postem.. Przepraszam ze post pod postem... Ale dam kolejną relacje.. Gdzieś niechcący przyłożyłem i farba się zdrapała, a zderzak już przyklejony był.. :/ A tu jakimś cudem podkład się zmarszczył. Tu już lepiej wygląda.. Poszperałem po starych pudełkach i znalazłem fajne o rurowanie, tylko nie wiem czy będzie pasować. Sory za jakość fotek, ale jakiś ciulowe światło mam w pokoju :/ A tu taki plus. zakurzyła się trochę i pająki ją odwiedziły :E Ostatnio wziąłem się powoli do roboty.. A oto krótka relacja.. Później dam za szpachlowanego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 ładnie ci idzie z tą scanią144 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Mam pytanko czy, czy scania serii ma zaślepki na halogenach dolnych.. bo wiem ze z tym małych zderzakach jest a czy w dużych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 ...czy scania serii ma zaślepki.. O,1,2,3,4?? A i nie tylko 144 ale i 164. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 ...czy scania serii ma zaślepki.. O,1,2,3,4?? A i nie tylko 144 ale i 164. Zapomniałem dodać "4" ale chyba się kapnęliście Dziś wyjechałem "SCANVĄ" na podwórko krótka sesja.. Wiem w scanii są niedociągnięcia. Jutro skoszę trawkę i będzie lepiej ją widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Koś Koś A co do modelu ładnie wygląda. Kangur gdzie się podział? rozmyśliłeś się? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Najbardziej boli ze napisałeś ze to ma być 124 a jest 144 lub 164. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Miało być 124l.. ale był problem z silnikiem więc dostał V i no i będzie 164L. A nazwy tematu po 24h nie można zmienić niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Oto koniec relacji tego projektu, zapraszam do oglądania: viewtopic.php?f=73&t=28273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi