ksiadz Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Witam Prezentuję zawartość bardzo fajnego modelu. Ilość części jest porównywalna z modelami w skali 1:48, a jakość przewyższa wiele pozycji w skali 1:72. W pudełku znajdują się elementy do wykonania 2 modeli. Ilość i z różnicowanie uzbrojenia naprawdę imponuje. Przednie goleń podwozia można wykonać w 2 wersjach, skrzydła mogą być złożone lub nie. Jest też możliwość wykonania wersji latającej cysterny. Czas zaprezentować kilka fotek: Instrukcja dość skromna z kredowego papieru. 16 ramek z szarego plastyku 2 przeźroczyste. Kilka zbliżeń kadłuba. Aparatura do podawania paliwa w locie. Rakiety Harpoon i bomby kierowane laserowo. Na koniec skromny arkusz kalkomanii. Pozdrawiam Cytuj
Woit Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 WitamPrezentuję zawartość bardzo fajnego modelu. (...) Wielkie podziękowania za tę prezentację. I pomyśleć, że właśnie kupiłem zestaw RetroWings'a aby mieć m.in. złożone skrzydła w Revellowskim wydaniu starszego brata A może ktoś kabinki vacu do niego ma? Cytuj
pilex7 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Chyba największy kłopot jest właśnie z oszkleniem. Owiewka jest niedorobiona i bardzo krucha. U mnie właśnie jeden taki leży, bo jedna owiewka już mi się połamała i się zastanawiam co zrobić z drugą Cytuj
PKD4GA Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 I pomyśleć, że właśnie kupiłem zestaw RetroWings'a aby mieć m.in. złożone skrzydła w Revellowskim wydaniu starszego brata i nima co plakac. F/A-18C/D i F/A-18E/F to zupelnie inne samoloty. Smiem twierdzic ze przeszczep elementow plata moze byc cokolwiek klopotliwy... Revell zapowiada wydanie swojej wersji Rhino w skali 1/144. Vacu limuzynki do F/A-18C sa w zestawie firmy Artillery - wiecej jest tu viewtopic.php?t=9200&postdays=0&postorder=asc&start=90 - a kupic mozna tu http://www.144shop.com/product/fa-18-c-327/ Pozdr. Pawel Cytuj
Woit Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 i nima co plakac. F/A-18C/D i F/A-18E/F to zupelnie inne samoloty. Smiem twierdzic ze przeszczep elementow plata moze byc cokolwiek klopotliwy...(...) Pawle, chyba niezbyt jasno się wyraziłem, zbieram się pomału do "ambitnego" F/A-18D. Nie chciałem skrzydeł od C/D doczepiać do E/F a jedynie poruszyło mnie to, iż to co do C/D trzeba/można dokupić (w zależności od chęci i umiejętności) to w E/F jest w standardzie. Vacu limuzynki do F/A-18C sa w zestawie firmy Artillery - wiecej jest tu viewtopic.php?t=9200&postdays=0&postorder=asc&start=90 - a kupic mozna tu http://www.144shop.com/product/fa-18-c-327/ A ja potrzebuję do D - ale może jednak szkło z zestawu wcale nie jest takie najgorsze? Cytuj
kazama Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Chyba najwiêkszy k³opot jest w³a¶nie z oszkleniem. Owiewka jest niedorobiona i bardzo krucha. U mnie w³a¶nie jeden taki le¿y, bo jedna owiewka ju¿ mi siê po³ama³a i siê zastanawiam co zrobiæ z drug± My way to make a canopy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi