ksiadz Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Witam Prezentuję zawartość bardzo fajnego modelu. Ilość części jest porównywalna z modelami w skali 1:48, a jakość przewyższa wiele pozycji w skali 1:72. W pudełku znajdują się elementy do wykonania 2 modeli. Ilość i z różnicowanie uzbrojenia naprawdę imponuje. Przednie goleń podwozia można wykonać w 2 wersjach, skrzydła mogą być złożone lub nie. Jest też możliwość wykonania wersji latającej cysterny. Czas zaprezentować kilka fotek: Instrukcja dość skromna z kredowego papieru. 16 ramek z szarego plastyku 2 przeźroczyste. Kilka zbliżeń kadłuba. Aparatura do podawania paliwa w locie. Rakiety Harpoon i bomby kierowane laserowo. Na koniec skromny arkusz kalkomanii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 WitamPrezentuję zawartość bardzo fajnego modelu. (...) Wielkie podziękowania za tę prezentację. I pomyśleć, że właśnie kupiłem zestaw RetroWings'a aby mieć m.in. złożone skrzydła w Revellowskim wydaniu starszego brata A może ktoś kabinki vacu do niego ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Chyba największy kłopot jest właśnie z oszkleniem. Owiewka jest niedorobiona i bardzo krucha. U mnie właśnie jeden taki leży, bo jedna owiewka już mi się połamała i się zastanawiam co zrobić z drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 I pomyśleć, że właśnie kupiłem zestaw RetroWings'a aby mieć m.in. złożone skrzydła w Revellowskim wydaniu starszego brata i nima co plakac. F/A-18C/D i F/A-18E/F to zupelnie inne samoloty. Smiem twierdzic ze przeszczep elementow plata moze byc cokolwiek klopotliwy... Revell zapowiada wydanie swojej wersji Rhino w skali 1/144. Vacu limuzynki do F/A-18C sa w zestawie firmy Artillery - wiecej jest tu viewtopic.php?t=9200&postdays=0&postorder=asc&start=90 - a kupic mozna tu http://www.144shop.com/product/fa-18-c-327/ Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 i nima co plakac. F/A-18C/D i F/A-18E/F to zupelnie inne samoloty. Smiem twierdzic ze przeszczep elementow plata moze byc cokolwiek klopotliwy...(...) Pawle, chyba niezbyt jasno się wyraziłem, zbieram się pomału do "ambitnego" F/A-18D. Nie chciałem skrzydeł od C/D doczepiać do E/F a jedynie poruszyło mnie to, iż to co do C/D trzeba/można dokupić (w zależności od chęci i umiejętności) to w E/F jest w standardzie. Vacu limuzynki do F/A-18C sa w zestawie firmy Artillery - wiecej jest tu viewtopic.php?t=9200&postdays=0&postorder=asc&start=90 - a kupic mozna tu http://www.144shop.com/product/fa-18-c-327/ A ja potrzebuję do D - ale może jednak szkło z zestawu wcale nie jest takie najgorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazama Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Chyba najwiêkszy k³opot jest w³a¶nie z oszkleniem. Owiewka jest niedorobiona i bardzo krucha. U mnie w³a¶nie jeden taki le¿y, bo jedna owiewka ju¿ mi siê po³ama³a i siê zastanawiam co zrobiæ z drug± My way to make a canopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi