MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Modelik gotowy, taki mały "brzdąc"Prosty i szybki projekcik. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Przyjemne maleństwo Gratuluje wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Ładniutki lecz mnie jednak razi trochę wyciąganie tych detali. Nie w tym złego tylko nie za jasne teraz są, odbijają się od reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Witajcie! Zrobiłem to celowo żeby ożywić "bryłę", która i tak nie ma zbyt wielu detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Fajnie zobaczyć w tym dziale coś tak oryginalnego, do tego jeszcze na takim poziomie Szkoda tylko że nie dałeś jakiegoś czeskiego kamo, z tego widziałem bardzo ciekawe wzory stosowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 A oponki łyse i słabo wyszpachowane... Z daleka jeszcze "ujdzie", ale bliżej spojrzeć- szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Jakość tego modelu była bardzo słaba, jeśli chodzi o szpachlowanie to nie zostawiłem szwów na "gumie". W kwestii bieżnika, no cóż jest, ale bardzo słabo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Model faktycznie detalami nie grzeszy, ale za to malowanie, pierwsza klasa. Naprawdę pasuje tutaj to fajne lekkie brudzenie, a rozjaśnienie detali nadaje mu takiej trójwymiarowości. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Dziękuje za słowa uznania Gdybym zapłacił za niego 110Euro + koszty wysyłki (tyle kosztuje ten model) to pewnie bym się lekko zniesmaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Widzę, że miałeś dużo klejenia z tym modelem. Fajnie zróżnicowane kolory. Pzdr i czekam na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam , a ja sie nie przyłaczę do chórku ....model wykonany na najwyżej średnim poziomie. Po tym co kolega zazwyczaj pokazuje toto jest tragiczne. Być może z modelu jako takiego nie dało się już więcej nic wyciągnąć ale samo wykonanie też przedstawia wiele do życzenia , mamy tu cały przegląd technik modelarskich ale w przesadzie co nie służy modelowi jako takiemu . Myślę ze gdyby ten model był wystawiony przez młodszego stażem i osiągnięciami modelarza przeszedłby bez echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 No cóż, nie zawsze wszystko wychodzi tak, aby wszystkim przypadało do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Wygląda jak z kartonu, oryginalne niemiaszki wychodzą Ci o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Wygląda jak z kartonu To jeszcze mało widziałeś modeli z kartonu, że tak twierdzisz A modelik przyjemny dla oka. Temat nie byle jaki, malowanko też fajne, choć gdyby detale lekko stonować, byłoby naprawdę dobrze, bo w tej chwili jednak za bardzo się odznaczają od reszty. Poza tym duży plus za przyciągające wzrok malowanie modelu z tak dużymi płaskimi powierzchniami, bo zrobienie tego dobrze, jest chyba trudniejsze niż różnicowanie barw na modelu z mnóstwem wystających maneli. Szkoda tylko, że nie zdecydowałeś się na czeskie malowanie, bo czeski wzór malowania w duże łamane plamy maskujące, jest wręcz zabójczy i niesamowity, tu na przykładzie też Tatry, ale drezyny pancernej http://www.papirove-modely.cz/img/upload/modely/tatra-t18/20100923083944-89816-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam , a ja sie nie przyłaczę do chórku ....model wykonany na najwyżej średnim poziomie.Po tym co kolega zazwyczaj pokazuje toto jest tragiczne. Być może z modelu jako takiego nie dało się już więcej nic wyciągnąć ale samo wykonanie też przedstawia wiele do życzenia , mamy tu cały przegląd technik modelarskich ale w przesadzie co nie służy modelowi jako takiemu . Myślę ze gdyby ten model był wystawiony przez młodszego stażem i osiągnięciami modelarza przeszedłby bez echa Zupełnie się z Tobą nie zgodzę. Jeżeli wykonanie tego modelu jest tragiczne to z całym szacunkiem dla wszystkich , ale na tym forum powinno się pokazywać co najwyższej 10 osób. Ja na Twoim miejscu Mwallo jeszcze bardziej poszedłbym w zróżnicowanie kolorów i filtry, ale i bez tego model prezentuje się elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzięki, co do różnicowania kolorów to powiem szczerze- nie chcę mi się Leżał na półce walał się to przysiadłem i na szybkości bez większego zaangażowania "pokolorowałem". Serdecznie dzięki za miłe slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi