Paweł216 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam Zakupiłem MB Actrosa 1854 V8 Komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Daczego przykleileś tablice wyróżniające z przodu powinne być z tyłu ciągnika. Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Więc tak on jeszcze nie jest do końca skończony ponieważ jeszcze musze zamontować zapas,lusterka i kilka innych detali z tyłu będzie blacha ryflowana a z tyłu planuje coś innego zrobić.Do niego jeszcze dojdzie naczepa(Prawdopodobnie będe przerabiał planteke na burty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Myślimy o tym samym?? Paweł całkiem ładny model. Dziwią mnie niektóre kolory silnika (ten niebieski i czerwony w silniku jakoś tak nie tego). Szkoda, że nie malowałeś karoserii. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Karoserii nie malowałem bo nie dostałem Farby w kolorze takim jak sie ramy maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Myślimy o tym samym?? Taaaak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Trudno komentować kolego Twój model, bo nic ani o nim ani o Tobie nie wiemy. Napisz może który to Twój model i ile masz lat... Z tego co widzę na fotkach (zamieniłem te linki, które podałeś, bo tak lepiej wizualnie temat wygląda), no to model się prezentuje dobrze. Szkoda jednak, że tak wiele elementów jest niepomalowanych, a i kolorystyka co niektórych daje do myślenia Powodzenia przy dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Mam 15 lat jest to mój 2 model.Tak jak wcześniej pisałem onnjeszcze nie jest do końca skończony mysze jeszcze światła pomalować itp.Zamieszcze Fotki jak go skończe. A nad tymi kolorami to jeszcze pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi