czarny1986tychy Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Model dobrze Wam znany, praktycznie prosto z pudła. Zmiany to siatka w grilu zamiast odlewu, fotele z ferrari, troche floku w kabinie, okablowanie które schowałem pod płytą na ramie, lekko przerobiony wydech(metalowa końcówka). W palnach rejestracja w polsce :p, koguty, kable do naczepy i może naczepa ... Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Łoł! Podoba mi się ten agresywny wygląd. Połączenie kolorków bardzo ciekawe - zwłaszcza pomarańcz na felgach. To co mnie osobiście razi to przednie felgi - SS raczej nie mają przetłoczenia na rencie i podczas ich robienia nie przekłada się rantu z tylnych felg do przodu, tylko skraca się rant o to przetłoczenie właśnie i wtedy jest jak w oryginale. Zastąpienie siateczką - dobry pomysł ale to co za nią wygląda już dziwnie. Pytanie - co robi za siatką pojedyncza pomarańczowo żółta lampka? Żółte klosze lamp - fajny pomysł i pasują tu, ale znacznie lepiej by się prezentowały gdybyś zrobił całe chromowane odbłyśniki. Klej wypłynął ci na łączeniu dachu ze ściankami bocznymi - to jedyne co szpeci tą kabinkę. Poza tym świetna kolorystyka, ładnie położony lakier Dało by radę kilka fotek wnętrza ? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Do tego co napisał Messer dodam co mnie razi... Mianowicie kalki. Byłoby idealnie gdyby nie "zaklejały" szeczlin. Wystarczyło je naciąć w miejscach łączenia elementów oraz w szczelinach drzwi. Ogólne wrażenie b. dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Nie no mi tam się podoba Jak już wspomniano, wygląda bardzo zadziornie w takiej kolorystyce (kabina - felgi) Błędy niewielkie i już przytoczone więc nie będę pisał Przyłączam się do prośby Messera o foty wnętrza + foty podwozia Bardzo ładny model! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Dla kolegi DarkWing Kalki na liniach drzwi i lączenia z owiewkami są nacięte ,tyle że idealnie "siadły"przy nakładaniu:) Środek : Niewiem czy nie dodać jakich zasłon czy coś? Szału w środku niema bo po co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Dla kolegi DarkWing Kalki na liniach drzwi i lączenia z owiewkami są nacięte ,tyle że idealnie "siadły"przy nakładaniu:) Środek : Niewiem czy nie dodać jakich zasłon czy coś? Szału w środku niema bo po co? Pozdrawiam Mniammmm , piękne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Super Scania zrobiona ze smaczkiem i ten agresywny wygląd jak to wyżej napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Zielone wnętrze dość ciekawe Nie rzuciło się w oczy na pierwszych fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 a mnie tam się podoba całość chciałbym o ile to nie problem rzucic okiem na jakieś foty silnika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Bardzo fajnie wykonane wnętrze, niby nic wielkiego a jednak.... Z czego robiłeś dywaniki na podłodze i pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak dla mnie to zwyczajne odlewy plastikowe, które daję italeri w Scanii Czyli chyba nic prócz farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2011 MAVERICK27 Dywaniki to flok , chciałem dać gumy ale jakoś cena mnie odstraszyła:/ Pozatym i tak by ich niebyło widać ;/ Pościel tak jak napisał kolega Rabbit666 Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi