bazylms Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Ok. Jedyna rzecz która mnie zastanawia to z jednej strony kalki trzeba oglądać patrząc w lusterko. Takie akcje są na pojazdach uprzywilejowanych aby kierowca przed nimi mógł sobie przeczytać co za nim jedzie, ale na boku czołgu? Musisz się z tego jakoś wytłumaczyć. No chyba, że japońce aż tak uwielbiali symetryczność. Cytuj
Konrad C Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Napisano 27 Czerwca 2011 Ok. Jedyna rzecz która mnie zastanawia to z jednej strony kalki trzeba oglądać patrząc w lusterko. Takie akcje są na pojazdach uprzywilejowanych aby kierowca przed nimi mógł sobie przeczytać co za nim jedzie, ale na boku czołgu? Musisz się z tego jakoś wytłumaczyć. No chyba, że japońce aż tak uwielbiali symetryczność. No widzisz, coś się znalazło. Po prostu źle ją nakleiłem PS. Może zasłonić ją szmatką? Cytuj
Konrad C Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 Witam! Oto kolejna porcja fotek z walk na Pacyfiku. Cytuj
Marcin93 Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Jak dla mnie góra to poezja, ale dół coś mi nie bardzo pasuje mam nadzieje że coś z tym zrobisz Cytuj
Krisownia Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Fajowo, dodałbym leciutkie zacieki rdzą na bazie glaze tu i tam - będzie dobrze współgrać z szarym. Świetnie Ci wyszły obtrzaskania - ja nigdy nie mam tyle cierpliwości! Cytuj
Konrad C Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Napisano 29 Czerwca 2011 Fajowo, dodałbym leciutkie zacieki rdzą na bazie glaze tu i tam - będzie dobrze współgrać z szarym. Świetnie Ci wyszły obtrzaskania - ja nigdy nie mam tyle cierpliwości! Zacieki i rdza na końcu. Oto kolejne fotki. Cytuj
Konrad C Napisano 2 Lipca 2011 Autor Napisano 2 Lipca 2011 Ostatnie foto. Proszę o opinie co by jeszcze zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi